Ben jij die ervaren professional die waarde toe kan voegen aan myBrand Conclusion?

Samenwerken met ervaren collega’s

myBrand Conclusion staat voor samenwerken met collega’s. Ervaren collega’s die kunnen bouwen op jarenlange SAP en Low-code-ervaring, maar zeker ook voor samenwerken met collega’s die net van start gaan en mee kunnen liften op deze kennis en ervaring. We bieden alle ruimte aan groei en ontwikkeling. Naast inhoudelijke kennis- en vaardighedenontwikkeling is er veel aandacht voor coaching en begeleiding.

Dankzij onze groei en geïntegreerde dienstverlening staan wij open voor een breed scala aan expertises. Naast jouw functie kun je ook een aanvullende rol invullen die past bij jouw drive en ambitie.

Wil jij onderdeel zijn van het succes van myBrand Conclusion? Ben jij die professional die waarde toe kan voegen aan myBrand Conclusion? Dan maken wij graag kennis met jou! Ook open sollicitaties zijn altijd welkom.

Aanvullende rollen

Een rol die al ver terug in de historie van myBrand is ontstaan is de rol van Klant Coördinator. De Klant Coördinator is het single-point-of-contact voor de klant met betrekking tot alle diensten en treedt op als zijn ambassadeur in de richting van myBrand en andersom.

Wil je graag jouw bijdrage leveren aan bevlogen medewerkers, door je in te zetten als myCoach? Als myCoach ben je voor de collega’s een luisterend oor, een klankbord, een spiegel, een inspiratiebron en een sparringpartner.

Als kennisleider ben je niet alleen expert op je vakgebied, maar combineer je dit met het vermogen om met passie de collega’s te inspireren zich te ontwikkelen, een bijdrage te leveren aan commerciële trajecten en te ondersteunen bij het organiseren van events.

De Ondernemingsraad (OR) is een medewerkersvertegenwoordiging en adviesorgaan voor de directie van myBrand. Zij vormen letterlijk de ‘voice’ van de medewerker over onder andere de strategie en organisatorische vraagstukken.

Om onze klanten optimaal te bedienen is het belangrijk dat de organisatie zich continu blijft ontwikkelen op het gebied van SAP, OutSystems, maar ook rondom thema’s zoals businesstransformatie, integratie, architectuur en security. Het Strategie en Innovatie team werkt samen met collega’s aan nieuwe proposities. Heb jij een idee dat past binnen de myBrand strategie? Dan werk je dit in een kort tijdsbestek uit samen met dit team.

Consultant of the Future

Tijden veranderen, bedrijven veranderen en softwareoplossingen veranderen. Consultants veranderen mee.

Meer informatie

Join the club

Lijkt dit je wat? Solliciteer en word een myBrand'er.

Solliciteer direct

Onze recruiter

Maak kennis met Ankie

Bij myBrand Conclusion zijn we voortdurend op zoek naar talent en benieuwd naar je verhaal. Je mag mij altijd een berichtje sturen.

Bericht sturen Open sollicitatie