Ben jij die ervaren professional die waarde toe kan voegen aan myBrand?

Persoonlijke ontwikkeling

Naast inhoudelijk een goede SAP consultant te zijn is het ook van belang om voor een excellente dienstbeleving te gaan. Dit resulteert in een duurzame relatie, iets wat vanuit myBrand altijd wordt nagestreefd. Daarom richten wij ons graag op jouw sterke punten, om die samen met jou nog verder te ontwikkelen. Zo weet jij als consultant uit te blinken en werk je met positieve energie en vanuit jouw talent. 

We gaan niet voor middelmatigheid, maar voor excellente prestaties! Niet voor tevreden medewerkers, maar voor bevlogen medewerkers! 

Om dit te bereiken heb je onder andere een myCoach als klankbord. Samen zorgen jullie ervoor dat jij uitblinkt en je vanuit je eigen kwaliteiten excelleert! Iedereen die bij myBrand werkt, heeft een myCoach als persoonlijk aanspreekpunt en klankbord.  

In eerste instantie ben je dus een coachee, maar ook jij kunt in aanmerking komen voor de rol van myCoach wanneer dat je aanspreekt! Als myCoach ben je voor de collega’s een luisterend oor, een klankbord, een spiegel, een inspiratiebron en een sparringpartner. 

Naast de gesprekken waarin wij samen bespreken hoe het met jou gaat, werken we ook aan jouw persoonlijke groei, waarbij de focus op attitude, vaardigheden en binding ligt. 

Join the club

Lijkt dit je wat? Solliciteer en word een myBrand'er.

Solliciteer direct

Onze recruiter

Maak kennis met Ankie

Bij myBrand zijn we voortdurend op zoek naar talent en benieuwd naar je verhaal. Je mag mij altijd een berichtje sturen.

Bericht sturen Open sollicitatie