Jij bent de regisseur van jouw eigen ontwikkeling

Best gewaardeerd

myBrand Conclusion is ontstaan uit de droom om gestalte te geven aan een dienstverlener waar wij zelf klant zouden willen zijn. Dit heeft zich vertaald in onze missie: ‘het zijn van de door klanten als best gewaardeerde dienstverlener’. Dat kan alleen als je medewerkers jou ook waarderen als werkgever. Wij gaan dan ook niet voor tevreden medewerkers, maar voor bevlogen medewerkers! Dit betekent dus een werkomgeving waar je als medewerker wordt ondersteund, gemotiveerd en gewaardeerd én waar ruimte is voor ontwikkeling. Zo weet jij als consultant uit te blinken en werk je met positieve energie en vanuit jouw talent.

myExperience – Jouw ontwikkeling centraal

Ons ontwikkelingsmodel ‘myExperience’ is gebaseerd op het myBrand Conclusion functiehuis. In dit model staat jouw groei en ontwikkeling centraal. myBrand Conclusion faciliteert je groei en ontwikkeling, maar zelf sta je aan het stuur. Taking Responsibility. Niet één keer in het jaar aandacht voor ontwikkeling en salaris, maar ieder kwartaal een ontwikkelgesprek, waarin je met je teamleider bestaande en/of nieuwe ontwikkeldoelen gaat vaststellen. Je maakt het heel concreet: waar wil ik heen ontwikkelen, welke afspraken maken we daarover en welke certificeringen horen daarbij? Daarnaast iedere maand een ‘check-in’ om in te zoomen op het dagdagelijkse werk, wat gaat goed en waar kunnen we nog aanscherpen.

Persoonlijke ontwikkeling

“Ontwikkeling is onderdeel van werken bij myBrand Conclusion”

Structuur en houvast in persoonlijke ontwikkeling met myExperience Bij myBrand Conclusion willen we een werkomgeving creëren waarin collega’s zichzelf...

Word de regisseur van je eigen ontwikkeling

Wij faciliteren

  • Vanuit het ‘Consultant of the Future’ programma is er een brede keuze aan trainingen om jouw vaardigheden verder te ontwikkelen.
  • Binnen de kennisteams wordt gekeken naar de nieuw te ontwikkelen kennis, wat jou verder helpt in het aanscherpen van je ontwikkelplan.
  • De myCoach is er voor jou als klankbord, samen zorgen jullie ervoor dat jij uitblinkt en je vanuit je eigen kwaliteiten excelleert!
  • Maar ook je directe collega’s. Binnen myBrand Conclusion geef je elkaar continue feedback, zodat je weet wat je aan elkaar hebt. Dus niet een opstapeling van complimenten of verbeteringen aan het einde van het jaar. Maar de hele week door, binnen 24 uur, vanuit iedere hoek van de organisatie.

Consultant of the Future

Tijden veranderen, bedrijven veranderen en softwareoplossingen veranderen. Consultants veranderen mee.

Meer informatie