Samen met zijn of haar team het allerbeste resultaat behalen is wat de kennisleider van myBrand Conclusion drijft!

myBrand Conclusion kennisteams

Bij myBrand Conclusion zijn we trots op de kennis die we in huis hebben. Kennis van SAP, maar zeker ook van de verschillende bedrijfsprocessen en branches waarin wij werkzaam zijn. Het ontwikkelen en delen van kennis is van strategisch belang voor myBrand Conclusion en draagt ook bij aan de groei van onze professionals. Om dit te  realiseren heeft myBrand Conclusion kennisteams opgericht. Een kennisteam is een groep consultants die met elkaar verbonden is vanuit een bepaalde branche of een specifiek kennisgebied of discipline. De ontwikkelingen bij zowel SAP als bij onze klanten vragen continue om nieuwe kennis. Behalve het borgen van deze kennis moeten wij ook steeds meer en steeds sneller nieuwe kennis ontwikkelen, dit vraagt om focus van onze medewerkers.  

De kennisteams worden geco√∂rdineerd door kennisleiders¬†en¬†elke¬†myBrand Conclusion professional is lid van minimaal 1 kennisteam. De kennisleiders zijn niet alleen experts op hun vakgebied, maar combineren hun kennis en ervaring met het vermogen om met passie de collega‚Äôs te inspireren om zich te ontwikkelen, een bijdrage te leveren aan commerci√ęle trajecten en te ondersteunen bij het organiseren van events. Daarvoor is gevoel voor ondernemerschap nodig.¬† ¬†

Door de inzet van de kennisteams blijven wij ons als bedrijf onderscheiden binnen de SAP markt en blijf jij als individu specialist in je vak. 

Ieder kwartaal komen de kennisteams bij elkaar en deel je met collega’s de laatste ontwikkelingen en klantcases. Benieuwd naar wat een kennisteam binnen myBrand Conclusion voor jou kan betekenen? 

Consultant of the Future

Tijden veranderen, bedrijven veranderen en softwareoplossingen veranderen. Consultants veranderen mee.

Meer informatie

Join the club

Lijkt dit je wat? Solliciteer en word een myBrand'er.

Solliciteer direct

Onze recruiter

Maak kennis met Ankie

Bij myBrand Conclusion zijn we voortdurend op zoek naar talent en benieuwd naar je verhaal. Je mag mij altijd een berichtje sturen.

Bericht sturen Open sollicitatie