Die missie, die droom, d√°t is het bestaansrecht van myBrand Conclusion

myBrand Conclusion is in 2005 ontstaan vanuit de droom om gestalte te geven aan een SAP-dienstverlener waar wij zelf klant zouden willen zijn. Dit heeft zich vertaald in onze missie: het zijn van de door klanten als best gewaardeerde dienstverlener. Niet de grootste of meest winstgevende, maar degene die door klanten als beste wordt gewaardeerd. Die missie is sindsdien altijd hetzelfde gebleven.

Die missie, die droom, dát is het bestaansrecht van myBrand Conclusion. We zijn een trotse club en al jaren weten we dat we écht goed zijn in ons vak. In de afgelopen jaren blijkt ook uit het onafhankelijk onderzoek van Giarte dat wij de best gewaardeerde SAP dienstverlener in Nederland zijn; dit betekent dat we onze droom hebben verwezenlijkt!

Een club met een eigen gezicht, een eigen wijze van organiseren, een eigen wijze om naar succes te kijken. We zijn myBrand Conclusion gaan vormen langs de lijnen die we ooit hebben bedacht. Ons succes is niet gemaakt door één man of vrouw. Allemaal hebben wij onze steentjes bij mogen dragen en zo nu en dan werd er een nieuwe hoeksteen gelegd. Samen hebben wij gebouwd, samen hebben wij myBrand Conclusion gemaakt tot wat het nu is. Daar zit ook de kracht; niemand van ons is zo briljant dat hij of zij het alleen kan, maar samen zijn we heel bijzonder en bedenken wij de mooiste oplossingen en diensten, nemen we verantwoordelijkheid, zijn we succesvol en zijn we onderscheidend. 

Het bestaansrecht van een dienstverlener is dat er klanten zijn die de diensten willen afnemen. Het bijzondere van myBrand Conclusion klanten is dat ze vaak net zo trots zijn op ‚Äėhun dienstverlener‚Äô als wij zelf zijn. Dat klanten gevraagd en ongevraagd myBrand Conclsion aanbevelen bij¬†collega-bedrijven is natuurlijk het mooiste compliment dat je kunt krijgen. De keuze voor lange termijn relaties, waarbij ‚Äėbest gewaardeerd‚Äô het uitgangspunt is,¬†heeft geleid tot vertrouwensrelaties en verbondenheid.¬†

2005

Oprichting van myBrand

2006

Oprichting myBrand Technology 

2007

Start dienstverlening myBrand Private Cloud in 2 datacenters te Amsterdam 

2009

Opening tweede vestiging in Oegstgeest 

2010

SAP Value Added Reseller 

2011

ISAE3402 certificering 

2012

Opening derde vestiging in Apeldoorn 

2013

Oprichting myBrand kennisbedrijf 

2013

Oprichting myBrand Software Solutions 

2014

Verhuizing van Oegstgeest naar Amstelveen

2015

myBrand viert 10 jarig bestaan

2015

ISO27001 certificering

2017

Oprichting Low-Code

2018

myBrand wordt onderdeel van Conclusion 

2019

Nextmoves wordt onderdeel van myBrand Conclusion

2019

Verhuizing van Amstelveen en Nieuwegein naar Maarssen

2020

myBrand Conclusion viert 15 jarig bestaan

Ben jij onderdeel van onze toekomst? Een toekomst waarin we hard werken aan het blijven van de best gewaardeerde werkgever en dienstverlener. Weer nieuwe lange termijn relaties aangaan en samen met onze klanten blijven werken aan ambitie, innovatie en vertrouwensrelaties. We nodigen je van harte uit om samen met ons nieuwe historie te gaan schrijven.

Join the club

Lijkt dit je wat? Solliciteer en word een myBrand'er.

Solliciteer direct

Onze recruiter

Maak kennis met Ankie

Bij myBrand Conclusion zijn we voortdurend op zoek naar talent en benieuwd naar je verhaal. Je mag mij altijd een berichtje sturen.

Bericht sturen Open sollicitatie