SAP ERP klanten

Klanttevredenheid en het leveren van de hoogste kwaliteit staan centraal

Onze klanten

myBrand Conclusion is ontstaan uit de droom om gestalte te geven aan een SAP-dienstverlener waar wij zelf klant zouden willen zijn. Dit heeft zich vertaald in onze missie: het zijn van de door klanten als best gewaardeerde dienstverlener.  
 
Bij onze klanten leveren wij een breed scala aan diensten. We implementeren oplossingen, kunnen deze ook hosten en beheren en helpen onze klanten in het maken van de juiste keuzes naar de toekomst als het gaat om het realiseren van hun ambitie. Dat de focus hierbij ligt op SAP gerelateerde diensten is vanuit myBrand Conclusion logisch, maar als onderdeel van het Conclusion ecosysteem kunnen wij onze klanten ook op andere vlakken ondersteunen. 
 
Ieder kwartaal wordt bij iedere klant de klanttevredenheid gemeten, waarbij vooral wordt ingezoomd op dienstbeleving. Dat afgesproken servicelevels op orde zijn vinden wij een vanzelfsprekendheid, myBrand Conclsion realiseert zonder uitzondering haar SLA afspraken. 
 
Ieder jaar bouwen wij weer aan nieuwe tevreden klanten. In de afgelopen jaren hebben we veel mooie opdrachten mogen uitvoeren bij onze klanten. Dit is wat onze klanten zeggen over de myBrand Conclusion collega’s: 
test klant

Heijmans bouwt met partner myBrand Conclusion aan haar digitale snelweg. Gefundeerd op de myBrand Conclusion Private Cloud en solide SAP services.

Heijmans | Hendrik-Jan Smaal 
Chief Information Officer

Coop Supermarkten

Bij Coop is ook de samenwerking met myBrand Conclusion Coöperatief.

Coop | Herco Boer
Financieel Directeur

Bakker International

Bakker International heeft een vliegende start kunnen maken dankzij essenti√ęle aanpassingen in SAP die door partner myBrand Conclusion in korte tijd zijn doorgevoerd.

Bakker International | Erwin van Cooth
CEO

2123g ext 0008

De keuze voor myBrand Conclusion is voor ons van grote toegevoegde waarde. Ze hebben vanaf het eerste gesprek meegedacht waar hun toegevoegde waarde zit voor Bouwinvest.

Bouwinvest | Jacco Tool  
Senior Business Process Analyst

gazelle

myBrand Conclusion weet als geen ander de vertaalslag vanuit de Gazelle business naar SAP te maken.

Gazelle | Fedde Wildenbeest 
CFO

Euro shoe SAP

De manier van communiceren en de werkwijze van myBrand Conclusion sluiten naadloos op ons aan. myBrand Conclusion heeft ervaring binnen de retail en beschikt over de benodigde technische kennis.

Euro Shoe Group | Guido Vanden Wyngaert
ICT manager

SAP on Azure Eneco

Door de enorme inzet en uitgebreide kennis van het team van Conclusion hebben wij zonder problemen een enorme migratie kunnen afronden. Dankzij hen zijn we klaar voor de toekomst!

Eneco | Sander van Steenis
Manager Business Technology

LL300N Concrete Pour

Adviezen van myBrand Conclusion zijn niet alleen reactief, maar er worden ook proactief voorstellen voor verbeteringen, veranderingen en nieuwe systemen en processen gedaan.

Visser Assen | Siebrand van Breden
Directeur

Boskalis SAP ERP

Boskalis cre√ęert met partner myBrand Conclusion nieuwe horizons. Ik voel me door myBrand Conclusions ontzorgd!

Boskalis | Emiel Bogaarts
IT Service Manager ERP Services

Kawasaki SAP ERP

Kawasaki Power controlled with SAP Support of myBrand Conclusion.

Kawasaki | Frans Overwater
Corporate Finance

Grolsch SAP ERP

myBrand Conclusion houdt SAP bij Grolsch onder de beugel, Cheers!!

Grolsch | Edwin den Ouden
IS Lead

Fairtrade SAP ERP

myBrand Conclusion is net als Fair Trade Original overtuigd van de meerwaarde van een duurzame relatie. In de praktijk blijkt dit uit alle facetten van de dienstverlening.

 Fair Trade Original | Bert Jongsma
Algemeen Directeur

Join the club

Lijkt dit je wat? Solliciteer en word een myBrand'er.

Solliciteer direct

Onze recruiter

Maak kennis met Ankie

Bij myBrand Conclusion zijn we voortdurend op zoek naar talent en benieuwd naar je verhaal. Je mag mij altijd een berichtje sturen.

Bericht sturen Open sollicitatie