Conclusion Ecosysteem

Meer dan 25 zelfstandige bedrijven en ruim 2000 specialisten en vakmensen

myBrand Conclusion maakt deel uit van het unieke Conclusion ecosysteem. Een ecosysteem op het vlak van Business Transformatie en IT Services. Met meer dan 25 zelfstandige bedrijven en ruim 2000 specialisten en vakmensen combineren we dagelijks IT-kennis met business- en domeinkennis. Door de expertises te bundelen en samen te werken in een slim ecosysteem hebben we alles in huis om klanten een multidisciplinaire waardeketen te bieden. Zonder uitzondering zijn de bedrijven gericht op door technologie gedreven oplossingen, maar elk vanuit een ander perspectief.

De synergie die hiervan uitgaat, is ongekend. Daarom noemen we ons ecosysteem uniek. Voor wie we er zijn? Voor startups, groeiers en gevestigde namen op zoek naar een IT-partner: we initiëren, faciliteren, ontwikkelen, onderhouden en innoveren. En dat op continue basis, want de wereld verandert voortdurend.

Digitale Transformatie zit in de genen van Conclusion. Net als aandacht op het menselijke. Want IT gaat om draagvlak. Zo zijn we dagelijks voor onze klanten bezig met het oplossen van problemen en het verzilveren van nieuwe kansen. Altijd gedreven door het motto: Business Done Differently.

Join the club

Lijkt dit je wat? Solliciteer en word een myBrand'er.

Solliciteer direct

Onze recruiter

Maak kennis met Ankie

Bij myBrand Conclusion zijn we voortdurend op zoek naar talent en benieuwd naar je verhaal. Je mag mij altijd een berichtje sturen.

Bericht sturen Open sollicitatie