“Ontwikkeling is onderdeel van werken bij myBrand Conclusion”

myExperience myBrand Conclusion

Structuur en houvast in persoonlijke ontwikkeling met myExperience

Bij myBrand Conclusion willen we een werkomgeving creëren waarin collega’s zichzelf continu kunnen uitdagen om kennis, vaardigheden en expertise te vernieuwen. Die uitdaging zorgt ervoor dat je als collega uitblinkt in je rol en met positieve energie naar het werk gaat. En dat vinden we erg belangrijk. Het ontwikkelmodel ‘myExperience’ geeft houvast en structuur in je ontwikkeling, waarbij je als collega zelf de regie hebt.

Ontwikkelmodel en functiehuis

Ontwikkelen is natuurlijk een breed begrip. Dat kan op allerlei fronten en op allerlei manieren. Daarom hebben we myExperience in het leven geroepen, waarmee ontwikkelen geen loze belofte blijft, maar onderdeel wordt van de manier van werken. Vanuit de hele organisatie zijn collega’s betrokken geweest bij de totstandkoming van het model. Daarvoor hebben we allereerst het functiehuis ontwikkeld met als doel om inzicht aan te brengen in de verschillende niveaus die we binnen myBrand Conclusion kennen voor consultants. Op deze manier biedt het functiehuis ondersteuning aan het ontwikkelmodel. Het helpt collega’s om een stip op de horizon te bepalen voor hun eigen ontwikkeling. Wil je doorgroeien naar een volgend niveau? Of wil je juist specialiseren en in de breedte groeien? Een overzicht van alle verschillende consultancyfuncties binnen myBrand Conclusion helpt je als collega om te bepalen waar je ambitie ligt en wat bij jou als persoon past.

Regisseur van je eigen ontwikkeling

We zien je ontwikkeling als een continu proces, waarbij het belangrijk is dat je jezelf uitdaagt om professioneel fit en geïnspireerd te blijven. Je bent namelijk nooit uitgeleerd. Zowel op werkinhoudelijk, professioneel als persoonlijk vlak is er altijd iets te leren, waarbij je verticaal en horizontaal kan groeien. Om je ontwikkeling zo persoonlijk mogelijk te maken, ben je zelf de regisseur. Jij bepaalt de doelstellingen waarmee je in je kracht komt te staan. myBrand Conclusion biedt passende begeleiding en ondersteuning, waarbij je eigen teamleider actief betrokken is.

Van stip op de horizon naar concrete doelen

Je ontwikkeling is dus een persoonlijk en continu proces. Met een jaarlijkse ontwikkelcyclus brengen we daar structuur in aan. Jouw stip op de horizon is hierin de basis. Dit kan een groot doel zijn voor de lange termijn, of een kleiner doel dat je binnen een jaar kan bereiken. Ieder jaar begint met een ontwikkelgesprek waarin je jouw stip op de horizon vertaalt naar concrete doelen. Wat wil ik bereiken en wat moet ik hiervoor ontwikkelen? Intern bieden we veel trainingen aan, bijvoorbeeld om consultancy skills te ontwikkelen. Specifieke SAP-expertise is juist weer onderdeel van externe trainingen.

Ieder kwartaal bekijk je samen met je teamleider hoe het de afgelopen periode ging en waar je staat in het behalen van je doelen. Hiervoor haal je ook feedback op bij collega’s en klanten. Daarnaast heb je gedurende het kwartaal korte check-in momenten waarin jullie bespreken hoe het met je gaat. Alle kwartaalmomenten bij elkaar vormen een complete terugblik op het hele jaar.

Join the club

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging?