Wat is jouw ambitie als

Functioneel Consultant

Dit wordt je job

Als SAP Functioneel Consultant zit je bij myBrand midden in het hart van onze dienstverlening. Onze klanten zijn continu in beweging en verwachten van ons dat wij hen daarin optimaal ondersteunen. Hoe kunnen bestaande en nieuwe SAP oplossingen bijdragen aan een verdere optimalisatie van hun bedrijfsprocessen? Het antwoord op deze vraag betekent over het algemeen een mooie mix van onderhoud, beheer en innovatieve projecten.  

Van onze Functioneel Consultants vragen wij daarom ook meer dan alleen kennis van en ervaring met SAP. Als Functioneel Consultant moet je gesprekspartner zijn van de klant, kunnen sparren over de processen binnen de organisatie en deze vervolgens vertalen in de juiste oplossing binnen SAP. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar als onderdeel van een klantteam waarin alle relevante functionele en technische kennis en ervaring is geborgd. Over het algemeen zitten onze mensen een deel van hun tijd bij de klant op locatie om tot een optimale samenwerking te komen. Daarnaast wordt een deel van het werk (remote) uitgevoerd vanuit de myBrand vestigingen om ook flexibel te kunnen inspelen op acute vragen en kennisuitwisseling tussen teams en Consultants te garanderen. 

Solliciteer direct

Waar werk je aan mee

myBrand is een groeiende SAP-dienstverlener met meer dan 300 medewerkers en met vestigingen in Apeldoorn, Maarssen en Geertruidenberg. Onze missie is ‘het zijn van de door onze klanten en medewerkers best gewaardeerde SAP-dienstverlener’. Een uitgangspunt bij alles wat we doen is het aangaan van lange termijn relaties. myBrand verliest geen klanten om kwalitatieve redenen. 

myBrand kent een uniek, bottom-up, organisatiemodel waarin medewerkers in hoge mate zelfsturend zijn, met als credo ‘Taking Responsibility. Hierdoor is het mogelijk om een platte organisatiestructuur te handhaven en houden we de lijnen kort. 

Werken bij myBrand staat voor samenwerken met ervaren collega‘s die kunnen bouwen op jarenlange SAP-ervaring. 

We hebben je veel te bieden

Een afwisselende baan binnen een succesvol en groeiend bedrijf met uiteraard een bijbehorend arbeidsvoorwaardenpakket. En volop ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling en groei! 

Sfeer vinden wij ook belangrijk. In de clubhuizen genieten we iedere dag van een gezamenlijke lunch en zijn er maandelijkse bijeenkomsten. Er zijn regelmatig familiedagen en teamuitjes, fanatieke sporters vinden elkaar en zo is er nog zoveel meer.

Join the club

Lijkt dit je wat? Dan kun jij myBrand’er worden, solliciteer nu!

Solliciteer direct

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

✉️ Deel deze vacature

SAP vacatures Ankie van der Put

Maak kennis met Ankie onze recruiter

Bij myBrand zijn we voortdurend op zoek naar talent en benieuwd naar je verhaal. Je mag mij altijd een berichtje sturen.

Bericht sturen Open sollicitatie