SAP Functioneel Consultant

Wat is jouw ambitie?

Dit wordt je job

Als SAP Functioneel Consultant zit je bij myBrand midden in het hart van onze dienstverlening. Onze klanten zijn continu in beweging en verwachten van ons dat wij hen daarin optimaal ondersteunen. Hoe kunnen bestaande en nieuwe SAP oplossingen bijdragen aan een verdere optimalisatie van hun bedrijfsprocessen? Het antwoord op deze vraag betekent over het algemeen een mooie mix van onderhoud, beheer en innovatieve projecten.  

Van onze Functioneel Consultants vragen wij daarom ook meer dan alleen kennis van en ervaring met SAP. Als Functioneel Consultant moet je gesprekspartner zijn van de klant, kunnen sparren over de processen binnen de organisatie en deze vervolgens vertalen in de juiste oplossing binnen SAP. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar als onderdeel van een klantteam waarin alle relevante functionele en technische kennis en ervaring is geborgd. Over het algemeen zitten onze mensen een deel van hun tijd bij de klant op locatie om tot een optimale samenwerking te komen. Daarnaast wordt een deel van het werk (remote) uitgevoerd vanuit de myBrand vestigingen om ook flexibel te kunnen inspelen op acute vragen en kennisuitwisseling tussen teams en Consultants te garanderen. 

Solliciteer direct Lees verder

Waar werk je aan mee

myBrand is een robuuste SAP & OutSystems dienstverlener met ruim 400 medewerkers in vestigingen Apeldoorn, Maarssen en Geertruidenberg. myBrand is ontstaan uit de droom om gestalte te geven aan een SAP-dienstverlener waar wij zelf klant zouden willen zijn. Dit heeft zich vertaald in onze missie: het zijn van de best gewaardeerde dienstverlener. Sinds 2018 zijn wij trots onderdeel van het succesvolle Conclusion Ecosysteem.

myBrand kent een uniek, bottom-up organisatiemodel waarin medewerkers in hoge mate zelfsturend zijn, met als credo ‘Taking Responsibility’. Er is sprake van een hoge mate van medezeggenschap die onder andere gestalte krijgt vanuit een eigen medezeggenschapsorgaan, het ‘myVoice team’. Veel functies worden rol-gebaseerd ingevuld door de medewerkers zelf, bijvoorbeeld op het gebied van coaching en kennisontwikkeling. Hierdoor is het mogelijk om een platte organisatiestructuur, met één tussenlaag van teamleiders, te handhaven en houden we de lijnen kort.

Werken bij myBrand staat voor samenwerken met ervaren collega‘s die kunnen bouwen op jarenlange ervaring.

We hebben je veel te bieden

Een afwisselende baan binnen een succesvol en groeiend bedrijf met uiteraard een bijbehorend arbeidsvoorwaardenpakket. En volop ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling en groei!

Sfeer vinden wij ook belangrijk. In de clubhuizen genieten we iedere dag van een gezamenlijke lunch en zijn er maandelijkse bijeenkomsten. Er zijn regelmatig familiedagen en teamuitjes, fanatieke sporters vinden elkaar en zo is er nog zoveel meer.

Join the club

Lijkt dit je wat? Solliciteer en word een myBrand'er.

Solliciteer direct

Onze recruiter

Maak kennis met Ankie

Bij myBrand zijn we voortdurend op zoek naar talent en benieuwd naar je verhaal. Je mag mij altijd een berichtje sturen.

Bericht sturen Open sollicitatie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

✉️ Deel deze vacature