Wij verbinden…

Wij hebben als doel om alle medewerkers zichtbaar te laten zijn, dan wel zich gehoord te laten voelen binnen de organisatie. We gaan dan ook graag het gesprek met je aan om samen te bepalen hoe jij je toekomst ziet en om te bepalen wat je nodig hebt om iedere werkdag succesvol te zijn.

Gelukkige werknemers resulteren in blije en tevreden klanten.

Wellicht ben je een doorgewinterde consultant en vind je je uitdaging in verschillende interessante trajecten bij onze klanten, groot en/of klein, of is myBrand Conclusion je eerste werkgever en zorgen we er samen met je leidinggevende voor dat je uitgedaagd wordt in een interessant opleidingstraject.

Wij verbinden door de vertaalslag te maken tussen datgene wat jij als medewerker nodig hebt en wat wij als organisatie nodig hebben om ons zelf die best gewaardeerde SAP dienstverlener te mogen noemen.

1

2

3

4

5

Hier zijn we naar op zoek Senior OutSystems Developer

Van start bij myBrand Conclusion

Voor je begint, willen wij jou al een warm welkom geven. Naast alle formele zaken geven we je daarom ook vast een informeel kijkje achter de schermen en bereiden we jou voor op de introductiedag. Tijdens deze dag worden alle ins en outs van onze organisatie met je gedeeld. We maken je wegwijs in onze systemen en stellen je aan je nieuwe collega’s voor. Samen met je teamleider bespreek je het eventuele project of de opdracht waarop je straks gaat werken. Samen met jouw myCoach en kennisleider kijk je naar jouw ontwikkelingsrichting op zowel persoonlijk als inhoudelijk vlak. Zo vind je goed voorbereid je weg binnen myBrand Conclusion. 

Join the club

Lijkt dit je wat? Solliciteer en word een myBrand'er.

Solliciteer direct

Onze recruiter

Maak kennis met Ankie

Bij myBrand Conclusion zijn we voortdurend op zoek naar talent en benieuwd naar je verhaal. Je mag mij altijd een berichtje sturen.

Bericht sturen Open sollicitatie