Geef jouw IT carrière een mooie aftrap

myBrand Conclusion is al jarenlang 1 van de top 3 spelers in de Nederlandse SAP markt. Met zo’n 400 professionals en vele innovatieve klanten zijn wij iedere dag aan het leren. Een stage bij ons geeft jouw IT carrière een mooie aftrap en biedt een basis voor de toekomst. Zoals gezegd, je gaat veel leren, maar we hopen ook van jou te leren! Tijdens je stage werk je mee aan complexe en innovatieve projecten. Dit doe je samen met onze experts. myBrand Conclusion heeft 3 vestigingen, is onderdeel van het Conclusion ecosysteem en heeft klanten door het hele land. Meld je aan voor een stageplek, dan nemen we snel contact op.

Een stage binnen een succesvol en groeiend bedrijf met uiteraard een bijbehorend arbeidsvoorwaardenpakket. En volop ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling en groei!

Sfeer vinden wij ook belangrijk. In de clubhuizen genieten we iedere dag van een gezamenlijke lunch en zijn er maandelijkse bijeenkomsten. Er zijn regelmatig familiedagen en teamuitjes, fanatieke sporters vinden elkaar en zo is er nog zoveel meer.

Join the club

Lijkt dit je wat? Solliciteer en word een myBrand'er.

Solliciteer direct

Onze recruiter

Maak kennis met Ankie

Bij myBrand Conclusion zijn we voortdurend op zoek naar talent en benieuwd naar je verhaal. Je mag mij altijd een berichtje sturen.

Bericht sturen Open sollicitatie