‘Knaloranje’ is binnen onze muren een begrip!

De vijf kernwaarden van myBrand Conclusion

Succes is natuurlijk mooi, maar iedere dag prettig met elkaar werken is natuurlijk zeker zo belangrijk. ‘Knaloranje’ is binnen onze muren een begrip, dat staat voor een cultuur van open, eerlijk, ondernemen, fun, betrokken en samenwerken; de 5 kernwaarden van myBrand Conclusion.

We hebben een bedrijf gecreëerd waarin het goed werken is, waar mooie mensen werken, waar collega’s elkaar vinden, helpen, coachen en iedere dag weer van elkaar leren. Natuurlijk is er wel eens wat, maar een bedrijf van deze omvang, met een open cultuur, vol daadkracht, waar verantwoordelijkheid genomen wordt, daar verlies je je energie niet aan politiek, daar krijg je juist nieuwe energie van. 

Over energie gesproken. Vitaliteit staat bij myBrand Conclusion hoog op de agenda. Wij vinden het belangrijk dat onze collega’s zich goed voelen. Dit uit zich in een goede werkplek, aandacht voor beweging, maar ook een saladebar tijdens de lunch. Dit alles doen we samen. Niet alleen tijdens het werk, maar ook bij de vele sportactiviteiten, die door en met collega’s worden georganiseerd, zoals wielrennen, hardlopen, voetballen, skieën en motorrijden.

Join the club

Lijkt dit je wat? Solliciteer en word een myBrand'er.

Solliciteer direct

Onze recruiter

Maak kennis met Ankie

Bij myBrand Conclusion zijn we voortdurend op zoek naar talent en benieuwd naar je verhaal. Je mag mij altijd een berichtje sturen.

Bericht sturen Open sollicitatie