Start jouw IT-carrière bij myBrand Conclusion

Ontwikkel jezelf in iedere fase van je IT-carrière: van starter tot professional. Wat je ervaring of achtergrond ook is, hier begint jouw nieuwe carrière in de IT. Daarnaast kun je binnen myBrand Conclusion alle richtingen op, zodat je altijd in jouw kracht staat.

  • Meerdere IT-omscholers gingen jou voor
  • Uitdagende projecten bij mooie klanten
  • Goede begeleiding, jij staat centraal
Make IT Work myBrand 2022

Ontdek jouw richting

Bij myBrand Conclusion zijn er inmiddels tientallen IT-omscholers werkzaam. Vele van hen hebben via één van de HBO’s het Make IT Work programma doorlopen en zijn daarna direct gestart bij myBrand Conclusion. Vanuit de twee hoofdrichtingen Software Engineering en Business & Data Analytics kun je bij myBrand Conclusion altijd doorgroeien naar een functie die bij jou past.

Door de ruime ervaring met IT-omscholers biedt myBrand Conclusion goede ondersteuning aan bij jouw eerste professionele stappen in de IT wereld. Laat je inspireren door de ervaringen van jouw voorgangers en lees hun Ambitieverhaal.

Lees de Ambitieverhalen

Ambitieverhalen van onze IT-omscholers

Menselijke groei staat centraal

Wij zijn myBrand Conclusion. We geloven dat wat mensen willen en kunnen belangrijker is dan wat mensen tot nu toe op hun cv hebben staan. We geloven in menselijke groei, het fundament van alles dat we doen. Met die mindset begeleiden we je in jouw IT carrière.

Als je bij myBrand Conclusion in dienst treedt, ontdek je al snel waarom we als dienstverlener al jaren als beste scoren op klanttevredenheid. Samen met de 400+ collega’s gaan we er iedere dag voor om onze 150+ klanten te helpen bij het realiseren van hun doelen. Naast de ambities van onze klanten, staan natuurlijk ook jouw eigen ambities centraal.

Make IT Work myBrand team
Online marketing werkplek

Drie prachtige vestigingen

Dicht bij de medewerker, dicht bij de klant. We willen graag dat je je thuis voelt bij myBrand Conclusion. De vestigingen zijn gevestigd in GeertruidenbergApeldoorn en Maarssen van waaruit myBrand Conclusion de verschillende regio’s in Nederland bedient. Doordat wij onderdeel zijn van het Conclusion ecosysteem heb je ook de mogelijkheid om op één van de Conclusion locaties te werken.

Bekijk onze vestigingen
Rembrandt de Vries
Talent Manager

Maak kennis met Rembrandt

Bij myBrand Conclusion zijn we voortdurend op zoek naar talent en benieuwd naar je verhaal. Je mag mij altijd een berichtje sturen.

Taking Responsibility

myBrand Conclusion groeit, maar blijft wel een informele organisatie. Bij iedereen kun je aankloppen, een open en informele werksfeer dus. Ons credo ’Taking Responsibility’ is voor ons intern net zo belangrijk als naar onze klanten toe. We kennen dan ook een uniek, bottom-up organisatiemodel, waarin medewerkers in hoge mate zelfsturend zijn. We vinden intensieve medezeggenschap essentieel en dat krijgt onder andere gestalte in een eigen medezeggenschapsorgaan, ons ‘myVoice’ team.

Veel functies worden rol-gebaseerd ingevuld door de collega’s zelf, bijvoorbeeld op het gebied van coaching en kennisontwikkeling. Hierdoor hebben we een echt platte organisatiestructuur, met maar één tussenlaag van teamleiders en houden we de lijnen kort.

IT omscholing SAP ERP
myBrand Fun

FUN!

In onze vestigingen genieten we iedere dag van een gezamenlijke lunch en zijn er regelmatig bijeenkomsten op ieder kennisgebied. Er zijn familiedagen, teamuitjes en collega’s vinden elkaar vanuit persoonlijke interesses. Zoals een berg op fietsen, een proeverij, hardloopwedstrijd of een motortocht. Voor collega’s door collega’s.

IT-omscholer bij
myBrand Conclusion

Lijkt dit je wat, maar heb je nog een brandende vraag?

Bericht sturen

Talent Manager

Maak kennis met Rembrandt

Bij myBrand Conclusion zijn we voortdurend op zoek naar talent en benieuwd naar je verhaal. Je mag mij altijd een berichtje sturen.