Wat is jouw ambitie als

SAP Technisch Consultant

Dit wordt je job

Het goed en betrouwbaar functioneren van het technische platform vormt letterlijk het fundament van onze dienstverlening en daarmee de basis voor tevreden klanten. Dit is de reden waarom onze SAP Technisch (Basis) Consultants zo’n belangrijke rol spelen binnen onze dienstverlening. Of klanten nu worden gehost op de myBrand Private Cloud, de Public Cloud of op hun eigen hardware draaien, onze Technisch Consultants zorgen ervoor dat deze platformen altijd optimaal worden beheerd en onderhouden.

myBrand beschikt over een eigen ‘state-of-the-art’ SAP platform, waarop een belangrijk deel van onze klanten wordt gehost, maar volgt daarnaast ook de ontwikkelingen in de Public Cloud op de voet en loopt ook hierin voorop in de markt. Als SAP Technisch Consultant ben je binnen myBrand actief binnen een vestigingsteam met een groot aantal zeer ervaren collega’s. Als Consultant ben je binnen de vestiging het aanspreekpunt (Technisch Coördinator) voor één of meerdere technisch beheer klanten en ben je gezamenlijk met jouw collega’s verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van alle klanten van deze vestiging. Naast de rol als SAP Technisch Consultant bestaat er, wanneer daar jouw ambitie ligt, tevens de mogelijkheid om een rol te spelen binnen het beheer en onderhoud van ons centrale hosting platform. 

Solliciteer direct

Waar werk je aan mee

myBrand is een groeiende SAP-dienstverlener met meer dan 300 medewerkers en met vestigingen in Apeldoorn, Maarssen en Geertruidenberg. Onze missie is ‘het zijn van de door onze klanten en medewerkers best gewaardeerde SAP-dienstverlener’. Een uitgangspunt bij alles wat we doen is het aangaan van lange termijn relaties. myBrand verliest geen klanten om kwalitatieve redenen. 

myBrand kent een uniek, bottom-up, organisatiemodel waarin medewerkers in hoge mate zelfsturend zijn, met als credo ‘Taking Responsibility’. Hierdoor is het mogelijk om een platte organisatiestructuur te handhaven en houden we de lijnen kort. 

Werken bij myBrand staat voor samenwerken met ervaren collega‘s die kunnen bouwen op jarenlange SAP-ervaring. 

We hebben je veel te bieden

Een afwisselende baan binnen een succesvol en groeiend bedrijf met uiteraard een bijbehorend arbeidsvoorwaardenpakket. En volop ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling en groei!

Sfeer vinden wij ook belangrijk. In de clubhuizen genieten we iedere dag van een gezamenlijke lunch en zijn er maandelijkse bijeenkomsten. Er zijn regelmatig familiedagen en teamuitjes, fanatieke sporters vinden elkaar en zo is er nog zoveel meer.

Join the club

Lijkt dit je wat? Dan kun jij myBrand’er worden, solliciteer nu!

Solliciteer direct

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

✉️ Deel deze vacature

SAP vacatures Ankie van der Put

Maak kennis met Ankie onze recruiter

Bij myBrand zijn we voortdurend op zoek naar talent en benieuwd naar je verhaal. Je mag mij altijd een berichtje sturen.

Bericht sturen Open sollicitatie