SAP Technisch consultant

Wat is jouw ambitie?

Dit wordt je job

Het goed en betrouwbaar functioneren van het technische platform vormt letterlijk het fundament van onze dienstverlening en daarmee de basis voor tevreden klanten. Dit is de reden waarom onze SAP Technisch (Basis) consultants zo’n belangrijke rol spelen binnen onze dienstverlening. Of klanten nu worden gehost op de myBrand Private Cloud, de Public Cloud of op hun eigen hardware draaien, onze Technisch consultants zorgen ervoor dat deze platformen altijd optimaal worden beheerd en onderhouden.

myBrand Conclusion beschikt over een eigen ‘state-of-the-art’ SAP platform, waarop een belangrijk deel van onze klanten wordt gehost, maar volgt daarnaast ook de ontwikkelingen in de Public Cloud op de voet en loopt ook hierin voorop in de markt. Als SAP Technisch consultant ben je binnen myBrand Conclusion actief binnen een vestigingsteam met een groot aantal zeer ervaren collega’s. Als consultant ben je binnen de vestiging het aanspreekpunt (Technisch Coördinator) voor één of meerdere technisch beheer klanten en ben je gezamenlijk met jouw collega’s verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van alle klanten van deze vestiging. Naast de rol als SAP Technisch consultant bestaat er, wanneer daar jouw ambitie ligt, tevens de mogelijkheid om een rol te spelen binnen het beheer en onderhoud van ons centrale hosting platform. 

Solliciteer direct Lees verder

Waar werk je aan mee?

myBrand Conclusion is een robuuste SAP - en OutSystems dienstverlener met vestigingen in Apeldoorn, Maarssen en Geertruidenberg. myBrand Conclusion is onderdeel van het succesvolle ecosysteem Conclusion.

Als je bij myBrand Conclusion in dienst treedt, ontdek je al snel waarom we als dienstverlener al jaren als beste scoren op klanttevredenheid. Samen met de 400+ collega’s gaan we er iedere dag voor om onze 150+ klanten te helpen bij het realiseren van hun doelen. Naast de ambities van onze klanten, staan natuurlijk ook jouw eigen ambities centraal.

myBrand Conclusion groeit, maar blijft wel een informele organisatie. Bij iedereen kun je aankloppen, een open en informele werksfeer dus. Ons credo ’Taking Responsibility’ is voor ons intern net zo belangrijk als naar onze klanten toe. We kennen dan ook een uniek, bottom-up organisatiemodel, waarin medewerkers in hoge mate zelfsturend zijn. 

Veel functies worden rol-gebaseerd ingevuld door de collega’s zelf, bijvoorbeeld op het gebied van coaching en kennisontwikkeling. Hierdoor hebben we een echt platte organisatiestructuur, met maar één tussenlaag van teamleiders en houden we de lijnen kort.

We hebben je veel te bieden

Een afwisselende baan binnen een succesvol en groeiend bedrijf met uiteraard een bijbehorend arbeidsvoorwaardenpakket. En volop ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling en groei!

Sfeer vinden wij ook belangrijk. In de clubhuizen genieten we iedere dag van een gezamenlijke lunch en zijn er maandelijkse bijeenkomsten. Er zijn regelmatig familiedagen en teamuitjes, fanatieke sporters vinden elkaar en zo is er nog zoveel meer.

Collega’s aan het woord

Join the club

Lijkt dit je wat? Solliciteer en word een myBrand'er.

Solliciteer direct

Onze recruiter

Maak kennis met Ankie

Bij myBrand Conclusion zijn we voortdurend op zoek naar talent en benieuwd naar je verhaal. Je mag mij altijd een berichtje sturen.

Bericht sturen Open sollicitatie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

✉️ Deel deze vacature