Business Consultant

Wat is jouw ambitie?

Dit wordt je job

Onze klanten zijn continu in beweging en verwachten van ons dat wij hen daarin optimaal ondersteunen. De vraag naar kwalitatieve specialisten door de opkomst van de Intelligent Enterprise neemt toe. myBrand Conclusion werkt met SAP professionals die goed de vertaalslag kunnen maken vanuit de business outcome en klantdroom naar de mogelijkheden van de Intelligent Enterprise.

Om onze unit “SAP Implementation Services” te versterken zijn we op zoek naar resultaatgerichte business consultants die verantwoordelijkheid nemen. Als business consultant binnen myBrand Conclusion heb je een doorslaggevende rol in de discovery, prepare en de explore fase van een SAP implementatie project. Je bent een professional met een sterke bedrijfseconomische- of bedrijfskundige achtergrond en up-to-date SAP S/4 kennis en ervaring op jouw procesdomein. Je kent de huidige trends op jouw vakgebied, bent altijd op zoek naar verbeterpotentieel voor de klant en weet dit goed uit te dragen. Je hebt excellente presentatievaardigheden, bent energiek, overtuigend, duidelijk en je werkt gestructureerd. SAP implementatie ervaring is een must, kennis en ervaring met de SAP Activate methodologie een pre.

Solliciteer Lees verder

Waar werk je aan mee?

myBrand Conclusion is een robuuste SAP - en OutSystems dienstverlener met vestigingen in Apeldoorn, Maarssen en Geertruidenberg. myBrand Conclusion is onderdeel van het succesvolle ecosysteem Conclusion.

Als je bij myBrand Conclusion in dienst treedt, ontdek je al snel waarom we als dienstverlener al jaren als beste scoren op klanttevredenheid. Samen met de 400+ collega’s gaan we er iedere dag voor om onze 150+ klanten te helpen bij het realiseren van hun doelen. Naast de ambities van onze klanten, staan natuurlijk ook jouw eigen ambities centraal.

myBrand Conclusion groeit, maar blijft wel een informele organisatie. Bij iedereen kun je aankloppen, een open en informele werksfeer dus. Ons credo ’Taking Responsibility’ is voor ons intern net zo belangrijk als naar onze klanten toe. We kennen dan ook een uniek, bottom-up organisatiemodel, waarin medewerkers in hoge mate zelfsturend zijn. 

Veel functies worden rol-gebaseerd ingevuld door de collega’s zelf, bijvoorbeeld op het gebied van coaching en kennisontwikkeling. Hierdoor hebben we een echt platte organisatiestructuur, met maar één tussenlaag van teamleiders en houden we de lijnen kort.

We hebben je veel te bieden

Een afwisselende baan binnen een succesvol en groeiend bedrijf met uiteraard een bijbehorend arbeidsvoorwaardenpakket. En volop ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling en groei!

Sfeer vinden wij ook belangrijk. In de clubhuizen genieten we iedere dag van een gezamenlijke lunch en zijn er maandelijkse bijeenkomsten. Er zijn regelmatig familiedagen en teamuitjes, fanatieke sporters vinden elkaar en zo is er nog zoveel meer.

Collega’s aan het woord

Join the club

Lijkt dit je wat? Solliciteer en word een myBrand'er.

Solliciteer direct

Onze recruiter

Maak kennis met Ankie

Bij myBrand Conclusion zijn we voortdurend op zoek naar talent en benieuwd naar je verhaal. Je mag mij altijd een berichtje sturen.

Bericht sturen Open sollicitatie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

✉️ Deel deze vacature