Wat is jouw ambitie als

Business Consultant

Dit wordt je job

Onze klanten zijn continu in beweging en verwachten van ons dat wij hen daarin optimaal ondersteunen. De vraag naar kwalitatieve specialisten door de opkomst van de Intelligent Enterprise neemt toe. myBrand werkt met SAP professionals die goed de vertaalslag kunnen maken vanuit de business outcome en klantdroom naar de mogelijkheden van de Intelligent Enterprise.

Om onze unit “SAP Implementation Services” te versterken zijn we op zoek naar resultaatgerichte business consultants die verantwoordelijkheid nemen. Als business consultant binnen myBrand heb je een doorslaggevende rol in de discovery, prepare en de explore fase van een SAP implementatie project. Je bent een professional met een sterke bedrijfseconomische- of bedrijfskundige achtergrond en up-to-date SAP S/4 kennis en ervaring op jouw procesdomein. Je kent de huidige trends op jouw vakgebied, bent altijd op zoek naar verbeterpotentieel voor de klant en weet dit goed uit te dragen. Je hebt excellente presentatievaardigheden, bent energiek, overtuigend, duidelijk en je werkt gestructureerd. SAP implementatie ervaring is een must, kennis en ervaring met de SAP Activate methodologie een pre.

Solliciteer direct

Waar werk je aan mee

myBrand is een groeiende SAP-dienstverlener met meer dan 300 medewerkers en met vestigingen in Apeldoorn, Maarssen en Geertruidenberg. Onze missie is ‘het zijn van de door onze klanten en medewerkers best gewaardeerde SAP-dienstverlener’. Een uitgangspunt bij alles wat we doen is het aangaan van lange termijn relaties. myBrand verliest geen klanten om kwalitatieve redenen. 

myBrand kent een uniek, bottom-up, organisatiemodel waarin medewerkers in hoge mate zelfsturend zijn, met als credo ‘Taking Responsibility’. Hierdoor is het mogelijk om een platte organisatiestructuur te handhaven en houden we de lijnen kort. 

Werken bij myBrand staat voor samenwerken met ervaren collega‘s die kunnen bouwen op jarenlange SAP-ervaring. 

We hebben je veel te bieden

Een afwisselende baan binnen een succesvol en groeiend bedrijf met uiteraard een bijbehorend arbeidsvoorwaardenpakket. En volop ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling en groei!

Sfeer vinden wij ook belangrijk. In de clubhuizen genieten we iedere dag van een gezamenlijke lunch en zijn er maandelijkse bijeenkomsten. Er zijn regelmatig familiedagen en teamuitjes, fanatieke sporters vinden elkaar en zo is er nog zoveel meer.

Join the club

Lijkt dit je wat? Dan kun jij myBrand’er worden, solliciteer nu!

Solliciteer direct

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

✉️ Deel deze vacature

SAP vacatures Ankie van der Put

Maak kennis met Ankie onze recruiter

Bij myBrand zijn we voortdurend op zoek naar talent en benieuwd naar je verhaal. Je mag mij altijd een berichtje sturen.

Bericht sturen Open sollicitatie