Business Consultant

Wat is jouw ambitie?

Dit wordt je job

Onze klanten zijn continu in beweging en verwachten van ons dat wij hen daarin optimaal ondersteunen. De vraag naar kwalitatieve specialisten door de opkomst van de Intelligent Enterprise neemt toe. myBrand werkt met SAP professionals die goed de vertaalslag kunnen maken vanuit de business outcome en klantdroom naar de mogelijkheden van de Intelligent Enterprise.

Om onze unit “SAP Implementation Services” te versterken zijn we op zoek naar resultaatgerichte business consultants die verantwoordelijkheid nemen. Als business consultant binnen myBrand heb je een doorslaggevende rol in de discovery, prepare en de explore fase van een SAP implementatie project. Je bent een professional met een sterke bedrijfseconomische- of bedrijfskundige achtergrond en up-to-date SAP S/4 kennis en ervaring op jouw procesdomein. Je kent de huidige trends op jouw vakgebied, bent altijd op zoek naar verbeterpotentieel voor de klant en weet dit goed uit te dragen. Je hebt excellente presentatievaardigheden, bent energiek, overtuigend, duidelijk en je werkt gestructureerd. SAP implementatie ervaring is een must, kennis en ervaring met de SAP Activate methodologie een pre.

Solliciteer Lees verder

Waar werk je aan mee

myBrand is een robuuste SAP & OutSystems dienstverlener met ruim 400 medewerkers in vestigingen Apeldoorn, Maarssen en Geertruidenberg. myBrand is ontstaan uit de droom om gestalte te geven aan een SAP-dienstverlener waar wij zelf klant zouden willen zijn. Dit heeft zich vertaald in onze missie: het zijn van de best gewaardeerde dienstverlener. Sinds 2018 zijn wij trots onderdeel van het succesvolle Conclusion Ecosysteem.

myBrand kent een uniek, bottom-up organisatiemodel waarin medewerkers in hoge mate zelfsturend zijn, met als credo ‘Taking Responsibility’. Er is sprake van een hoge mate van medezeggenschap die onder andere gestalte krijgt vanuit een eigen medezeggenschapsorgaan, het ‘myVoice team’. Veel functies worden rol-gebaseerd ingevuld door de medewerkers zelf, bijvoorbeeld op het gebied van coaching en kennisontwikkeling. Hierdoor is het mogelijk om een platte organisatiestructuur, met één tussenlaag van teamleiders, te handhaven en houden we de lijnen kort.

Werken bij myBrand staat voor samenwerken met ervaren collega‘s die kunnen bouwen op jarenlange ervaring.

We hebben je veel te bieden

Een afwisselende baan binnen een succesvol en groeiend bedrijf met uiteraard een bijbehorend arbeidsvoorwaardenpakket. En volop ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling en groei!

Sfeer vinden wij ook belangrijk. In de clubhuizen genieten we iedere dag van een gezamenlijke lunch en zijn er maandelijkse bijeenkomsten. Er zijn regelmatig familiedagen en teamuitjes, fanatieke sporters vinden elkaar en zo is er nog zoveel meer.

Join the club

Lijkt dit je wat? Solliciteer en word een myBrand'er.

Solliciteer direct

Onze recruiter

Maak kennis met Ankie

Bij myBrand zijn we voortdurend op zoek naar talent en benieuwd naar je verhaal. Je mag mij altijd een berichtje sturen.

Bericht sturen Open sollicitatie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

✉️ Deel deze vacature