← Vacatures

SAP Business consultant 

Jij bent de vertrouwde adviseur die klanten inspireert en begeleid bij het vinden van de beste oplossingen in SAP.

myBrand SAP ERP bol
myBrand SAP ERP bol

Direct naar:

SAP consultant Payroll myBrand Conclusion

Dit wordt je job

Jij bent de vertrouwde adviseur die klanten begeleidt bij het vinden van de beste oplossingen in SAP. Als SAP Business Consultant werk je in teamverband aan het vertalen van de strategische doelstellingen en processen van de klant naar de mogelijkheden van de SAP Intelligent Enterprise. Je weet zowel klanten als collega’s te inspireren en te ontwikkelen en hebt een leidende rol in transformaties, denk aan S/4HANA Public Cloud implementaties, grote (internationale) greenfield S/4HANA implementaties en S/4HANA conversie trajecten, als ook op presales, proces- en systeemanalyses en onderzoektrajecten. Dat maakt je werk erg afwisselend.

  • Jouw inbreng is doorslaggevend in de Discovery, Prepare en Explore fase van een SAP-implementatie of conversie project en je speelt een cruciale rol bij het identificeren van bedrijfsbehoeften van de klant, het modelleren van processen en het adviseren van klanten over SAP-oplossingen.
  • Als front-runner werk je nauw samen met business stakeholders, sales en projectmanagement in de voorbereiding van de SAP-implementatie en heb je een leidende rol in de uitvoering van de implementatietrajecten.
  • Je krijgt ruimte en tijd voor persoonlijke ontwikkeling, waarbij je je in verschillende aspecten van het werk kunt ontwikkelen, zoals projecten, opleidingen, innovatie door onze ‘challenge teams’, en het opbouwen van relaties binnen myBrand Conclusion en het Conclusion ecosysteem.
Ontmoet jouw collega's SAP Business consultant

Ontmoet jouw collega’s

Je kiest niet alleen voor een leuke baan, maar ook voor leuke collega’s! Het SAP Implementation Services team bestaat uit 30+ SAP Business Consultants die in hun ontwikkeling worden begeleid door de unit directeur en twee teamleiders. Je werkt in deze rol nauw samen met sales, relatiemanagers, projectmanagers en verschillende projectteams. Deze projectteams variëren in grootte tussen de 5-20 interne collega’s en daarnaast natuurlijk het team van de klant. Je werkt dus nauw samen met specialisten met van allerlei verschillende achtergronden, disciplines en met verschillende vaardigheden in kort- en langlopende projecten. Klik op de onderstaande buttons om Frank, Duran en Yolanda alvast te leren kennen.

Wat bieden we jou

Je werkveld is heel Nederland, waarbij je bij de klant op locatie of thuis aan het werk bent. Je bent ook altijd welkom bent op een van de vestigingen in Maarssen, Geertruidenberg of Apeldoorn.

Wij vinden een goede sfeer enorm belangrijk. In onze vestigingen lunchen we dan ook graag samen. Elk kwartaal komen we na het werk met alle collega’s bij elkaar om bij te praten en vooral ook om een gezellige avond te hebben met een hapje en een drankje. Daarnaast organiseren we ook veel evenementen. Jaarlijks organiseren we een familiedag, fanatiek (en minder fanatiek) sportende collega’s vinden elkaar om samen te sporten (bootcamp, hardlopen, wielrennen, wintersport, padel) en als jij iets wilt organiseren voor collega’s dan is daar altijd ruimte voor. 

Hier herken jij jezelf in

Voor deze functie heb je ervaring met SAP-implementaties en een stevige bedrijfseconomische- of bedrijfskundige achtergrond nodig, maar eigenlijk zijn we vooral ook op zoek naar iemand die als mens bij ons past! Je komt bij ons werken in een klant- en mensgerichte organisatie. Jij herkent jezelf in de onderstaande aspecten die volgens ons daarbij van belang zijn:

  • Je hebt kennis van SAP S/4 en ruime kennis op een of meerdere SAP-procesdomeinen en denkt van Business naar IT.
  • Gezien de complexiteit van de vraagstukken kun je op HBO+-niveau acteren, zowel in gesprekken als op papier.
  • Je bent in staat om complexe materie op een overtuigende, eenvoudige en aansprekende wijze te communiceren en te presenteren op operationeel, tactisch en strategisch niveau.
  • Jij kan sturing geven aan de planning en uitvoering van werkzaamheden van jezelf en anderen, waarbij je eerst denkt en dan doet.
  • Je draagt actief bij aan de verbinding binnen de organisatie en werkt graag aan het ontwikkelen van nieuwe diensten en tools die jou en je collega’s vooruithelpen en myBrand Conclusion onderscheiden in de markt.
Hier zijn we naar op zoek Medior OutSystems consultant

Het sollicitatieproces

1.

2.

3.

4.

5.

SAP vacatures Ankie van der Put
Recruiter

Maak kennis met Ankie

Bij myBrand Conclusion zijn we benieuwd naar jouw verhaal. Voor vragen over deze vacature of (digitaal) een kopje koffie doen? Je kan mij altijd een berichtje sturen.

Online marketing werkplek

Ons verhaal

myBrand Conclusion is een robuuste SAP- en OutSystems dienstverlener met vestigingen in Apeldoorn, Geertruidenberg en Maarssen. Vanuit deze vestigingen werken consultants veelal voor klanten in hun eigen regio. myBrand Conclusion is onderdeel van het succesvolle Conclusion ecosysteem.

Taking Responsibility‘ is voor ons intern net zo belangrijk als naar onze klanten toe. We kennen dan ook een uniek, bottom-up organisatiemodel, waarin medewerkers in hoge mate zelfsturend zijn. We werken elke dag aan onze droom een dienstverlener te zijn waar wij zelf klant zouden willen zijn. ‘Knaloranje’ is binnen onze muren een begrip, dat staat voor een cultuur van open, eerlijk, ondernemen, fun, betrokken en samenwerken; onze 5 kernwaarden

Veel functies worden rol-gebaseerd ingevuld door de collega’s zelf, bijvoorbeeld de rol van klant coördinator of op het gebied van coaching en kennisontwikkeling. Hierdoor hebben we een echt platte organisatiestructuur, met maar één tussenlaag van teamleiders en houden we de lijnen kort.

Ja, ik wil solliciteren

Solliciteer op deze functieSAP vacatures Ankie van der Put

Ankie van der Put
Recruiter

myBrand Conclusion logo

Volg ons op social media