← Vacatures

SuccessFactors consultant

Jij vertaalt HR-processen naar oplossingen en draagt zo direct bij aan een professionele medewerkerreis van duizenden medewerkers wereldwijd

myBrand SAP ERP bol
myBrand SAP ERP bol

Direct naar:

Bonuspunten verdienen SuccessFactors consultant

Dit wordt je job

Met jouw HR-kennis en SAP SuccessFactors-kunde help je klanten om hun HR-processen te optimaliseren. Dit mag je doen voor vooraanstaande organisaties, zoals Mammoet, Buitenlandse Zaken en Refresco waar we ons bezig houden met de wereldwijde uitrol van SuccessFactors. Ons klantenportofolio is groot en gevarieerd, dus daar zit voor jou als SuccesFactors consultant altijd een interessante opdracht tussen. Je werkt vanuit ons kantoor in Geertruidenberg in een ervaren en gespecialiseerd team aan het implementeren, configureren, en onderhouden van SAP SuccessFactors. Daarnaast geef je advies aan klanten op het gebied van HR-processen en benut je dus je eigen kennis en ervaring om deze processen zo soepel mogelijk te laten verlopen.

  • We zijn serieus als het gaat om je professionele ontwikkeling. Je krijgt ruimte en tijd om SAP SuccessFactors-certificeringen te behalen en voortdurend te leren over de nieuwste technologieën, wet- en regelgeving en trends in je vakgebied.
  • Je werkt in een team van 45 collega’s, waarvan zo’n 25 collega’s zich dagelijks bezighouden met SAP SuccessFactors en die willen graag hun kennis en ideeën met je delen. Kom je er even niet uit? Dan sta je dus nooit alleen!
  • Je rol als consultant biedt je de mogelijkheid om relaties op te bouwen met je klanten, klantbehoeften goed te doorgronden en oplossingen in te richten die direct waarde toevoegen aan de organisatie. 
SuccessFactors team

Ontmoet jouw collega’s

Je kiest niet alleen voor een leuke baan, maar ook voor leuke collega’s! Het HR Solutions team bestaat uit de unit directeur, teamleiders, sales en uiteraard een club enthousiaste consultants en ontwikkelaars. We werken in een divers team (50/50 qua man/vrouw verhouding) met een grote variëteit in leeftijden van begin 20 tot begin 60. Iedereen binnen het team werkt vanuit eigen interessegebieden. Klik op de onderstaande buttons om Roald, Joris en Antoine alvast te leren kennen.

Wat bieden we jou

Onze vestiging in Geertruidenberg, waar je in je pauze lekker vanuit kunt wandelen of het marktplein op kan, is de thuisbasis van het HR Solutions team waarvan je onderdeel wordt. Het is een prettig en groen kantoor. Natuurlijk ben je ook regelmatig bij de klant op locatie aan het werk en kun je er ook voor kiezen om vanuit de vestiging in Apeldoorn, Maarssen of vanuit huis te werken.

Wij vinden een goede sfeer enorm belangrijk. In onze vestigingen lunchen we dan ook graag samen aan lange tafels. Elk kwartaal komen we na het werk met alle collega’s bij elkaar om bij te praten, maar vooral ook om een gezellige avond te hebben met een hapje en een drankje. Jaarlijks organiseren we een familiedag, fanatiek (en minder fanatiek) sportende collega’s vinden elkaar om samen te sporten en als jij iets wilt organiseren voor en met collega’s dan is daar altijd ruimte voor. 

Hier herken jij jezelf in

Voor deze functie heb je HR en SAP SuccessFactors-kennis en ervaring nodig, maar eigenlijk zijn we vooral ook op zoek naar iemand die als mens bij ons past! Jij herkent jezelf in de onderstaande aspecten die volgens ons daarbij van belang zijn:

  • Je hebt kennis van HR-processen uit de praktijk en wil hier over blijven doorleren
  • Je bent bereid om op zowel kantoor – als op verschillende klantlocaties te werken – waarbij we veel hybride werken
  • Je bent toegewijd aan het opbouwen van een sterke klantrelatie en gaat voor minimaal een 9 bij je klantevaluatie
  • Je levert graag een bijdrage aan de ontwikkeling van je collega’s en bent hierbij positief kritisch
  • Je kan goed omgaan met weerstand, zeker bij nieuwe implementaties heb je als consultant regelmatig te maken met weerstand tegen verandering. 
  • Gezien de complexiteit van de vraagstukken kun je op HBO-niveau acteren, zowel in gesprekken als op papier
SAP SuccessFactors consultant myBrand Conclusion

Het sollicitatieproces

1.

2.

3.

4.

5.

SAP vacatures Ankie van der Put
Recruiter

Maak kennis met Ankie

Bij myBrand Conclusion zijn we benieuwd naar jouw verhaal. Voor vragen over deze vacature of (digitaal) een kopje koffie doen? Je kan mij altijd een berichtje sturen.

Online marketing werkplek

Ons verhaal

myBrand Conclusion is een robuuste SAP- en OutSystems dienstverlener met vestigingen in Apeldoorn, Geertruidenberg en Maarssen. Vanuit deze vestigingen werken consultants veelal voor klanten in hun eigen regio. myBrand Conclusion is onderdeel van het succesvolle Conclusion ecosysteem.

Taking Responsibility‘ is voor ons intern net zo belangrijk als naar onze klanten toe. We kennen dan ook een uniek, bottom-up organisatiemodel, waarin medewerkers in hoge mate zelfsturend zijn. We werken elke dag aan onze droom een dienstverlener te zijn waar wij zelf klant zouden willen zijn. ‘Knaloranje’ is binnen onze muren een begrip, dat staat voor een cultuur van open, eerlijk, ondernemen, fun, betrokken en samenwerken; onze 5 kernwaarden

Veel functies worden rol-gebaseerd ingevuld door de collega’s zelf, bijvoorbeeld de rol van klant coördinator of op het gebied van coaching en kennisontwikkeling. Hierdoor hebben we een echt platte organisatiestructuur, met maar één tussenlaag van teamleiders en houden we de lijnen kort.

Ja, ik wil solliciteren

Solliciteer op deze functieSAP vacatures Ankie van der Put

Ankie van der Put
Recruiter

myBrand Conclusion logo

Volg ons op social media