← Vacatures

Test Automation consultant 

Jouw geautomatiseerde testsystemen verbeteren de kwaliteit van kritieke bedrijfsprocessen.

myBrand SAP ERP bol
myBrand SAP ERP bol

Direct naar:

Vacature Test Automation consultant SAP ERP

Dit wordt je job

Als Test Automation consultant binnen myBrand Conclusion bewaak je de kwaliteit van onze SAP & OutSystems dienstverlening. Dit doe je samen met een testteam. De primaire processen van de klanten waar je voor werkt, denk o.a. aan de NS en Havenbedrijf Rotterdam, zijn afhankelijk van de kwaliteit die wij leveren. Jouw kennis zorgt ervoor dat processen voorspelbaar en herhaalbaar zijn. Je ontzorgt de klant door de testen te automatiseren. Daarbij mag je denken aan functionele testen, performancetesten en end-to-end testen. In je werk borg je dat de testvoorbereiding en testuitvoering tijdig en volgens de teststrategie wordt uitgevoerd.

  • Je bent zelfstandig verantwoordelijk voor het opzetten en onderhouden van de geautomatiseerde testscripts in verschillende projecten.
  • Je ontwikkelt en voert testgevallen uit in een team samen met andere consultants en de klant.
  • De unit Quality Solutions binnen myBrand Conclusion is succesvol in opbouw, waardoor je alle ruimte krijgt om nieuwe kennis op te doen en je snel te ontwikkelen in je vak.
Ontmoet jouw collega's Test Automation consultant

Ontmoet jouw collega’s

Je kiest niet alleen voor een leuke baan, maar ook voor leuke collega’s! Het Quality Assuance team is een team dat bestaat uit 7 collega’s, die in hun ontwikkeling worden begeleid door Fokko als teamleider.

Je werkt in deze rol samen met je team, verschillende projectleiders en met key-users van de klanten. Je werkt dus nauw samen met specialisten met van allerlei verschillende achtergronden, disciplines en met verschillende vaardigheden. Klik op de onderstaande buttons om Manfred, Mustafa en Remco alvast te leren kennen.

Wat bieden we jou

Je werkveld is heel Nederland, waarbij je bij de klant op locatie of thuis aan het werk bent. Je bent ook altijd welkom bent op een van de vestigingen in Maarssen, Geertruidenberg of Apeldoorn.

Wij vinden een goede sfeer enorm belangrijk. In onze vestigingen lunchen we dan ook graag samen. Elk kwartaal komen we na het werk met alle collega’s bij elkaar om bij te praten en vooral ook om een gezellige avond te hebben met een hapje en een drankje. Daarnaast organiseren we ook veel evenementen. Jaarlijks organiseren we een familiedag, fanatiek (en minder fanatiek) sportende collega’s vinden elkaar om samen te sporten (bootcamp, hardlopen, wielrennen, wintersport, padel) en als jij iets wilt organiseren voor collega’s dan is daar altijd ruimte voor. 

Hier herken jij jezelf in

Voor deze functie heb je ervaring met Testautomatisering nodig, maar eigenlijk zijn we vooral ook op zoek naar iemand die als mens bij ons past! Jij herkent jezelf in de onderstaande aspecten die volgens ons daarbij van belang zijn:

  • Je hebt kennis op het gebied van testautomatisering en testmethodieken en het opstellen, omzetten, onderhouden uitvoeren van testscripts binnen ERP systemen.
  • Gezien de complexiteit van de vraagstukken kun je op HBO-niveau acteren, zowel in gesprekken als op papier.
  • Je hebt ervaring met de tooling Tricentis en/of Copado Robotic Testing.
  • Je kan werken volgens projectmanagement en Agile methodieken (bijv. PRINCE2, Agile, SCRUM, SAFe, DevOps, Lean)
  • Je bent bereid om op zowel kantoor, als op verschillende klantlocaties in Nederland te werken, waarbij we veel hybride werken.
Hier zijn we naar op zoek Medior OutSystems consultant

Het sollicitatieproces

1.

2.

3.

4.

5.

SAP vacatures Ankie van der Put
Recruiter

Maak kennis met Ankie

Bij myBrand Conclusion zijn we benieuwd naar jouw verhaal. Voor vragen over deze vacature of (digitaal) een kopje koffie doen? Je kan mij altijd een berichtje sturen.

Online marketing werkplek

Ons verhaal

myBrand Conclusion is een robuuste SAP- en OutSystems dienstverlener met vestigingen in Apeldoorn, Geertruidenberg en Maarssen. Vanuit deze vestigingen werken consultants veelal voor klanten in hun eigen regio. myBrand Conclusion is onderdeel van het succesvolle Conclusion ecosysteem.

Taking Responsibility‘ is voor ons intern net zo belangrijk als naar onze klanten toe. We kennen dan ook een uniek, bottom-up organisatiemodel, waarin medewerkers in hoge mate zelfsturend zijn. We werken elke dag aan onze droom een dienstverlener te zijn waar wij zelf klant zouden willen zijn. ‘Knaloranje’ is binnen onze muren een begrip, dat staat voor een cultuur van open, eerlijk, ondernemen, fun, betrokken en samenwerken; onze 5 kernwaarden

Veel functies worden rol-gebaseerd ingevuld door de collega’s zelf, bijvoorbeeld de rol van klant coördinator of op het gebied van coaching en kennisontwikkeling. Hierdoor hebben we een echt platte organisatiestructuur, met maar één tussenlaag van teamleiders en houden we de lijnen kort.

Ja, ik wil solliciteren

Solliciteer op deze functieSAP vacatures Ankie van der Put

Ankie van der Put
Recruiter

myBrand Conclusion logo

Volg ons op social media

Hogere kwaliteit en minder risico's met testautomatisering

Zelf werk ik nu al geruime tijd in de unit Quality Solutions van myBrand. Deze unit is breed qua diensten en gaan over kwaliteit. Denk hierbij natuurlijk aan testen, maar ook aan DevOps coaching en procesverbeteringen.

Zelf ben ik de lead op het gebied van testautomatisering en dit kan voor elk bedrijf een grote impact hebben zoals minder testscripts, grotere dekking, minder risico’s en afname van tijd die aan testen besteed wordt.

Naast het werk maak ik muziek en sta ik graag met een hengel aan de waterkant of steek ik regelmatig de barbecue aan voor het maken van een heerlijk gerecht.

Ben je benieuwd wat Quality Solutions en Testautomatisering voor jouw bedrijf kan betekenen, dan kom ik graag met je in contact!