Security Consultant

Dit wordt je job

Je inspecteert en analyseert de informatiebeveiliging van onze klanten, je kunt vragen in een bredere context plaatsen en oplossingen aandragen. Jij weet alles van security, governance, risk en compliancy en weet dit te vertalen naar je dagelijkse werkzaamheden. Je begrijpt zowel de inhoudelijke kant, als de ‘organizational change’ kant van de verschillende technologieën.

Je brengt de volgende competenties mee:

  • Academisch werk – en denkniveau;
  • Uitstekende communicatie vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Inhoudelijke kennis van en ervaring met IT en/of SAP;
  • Tenminste 5 jaar ervaring op het gebied van IT Security, Risk & Compliance;
  • Bij voorkeur een of meerdere security gerelateerde certificeringen, zoals CISSP CCSP CISM CIPP/e, CISA en/of CEH ;
  • Kennis van informatiebeveiliging standaarden zoals ISO 27001, COBIT of NIST
  • Een goed overzicht van alle aspecten binnen security (preventie, detectie en reactie);
  • Ervaring met het ontwikkelen van security proposities voor klanten.
Solliciteer direct Lees verder

Waar werk je aan mee

myBrand is een robuuste SAP & OutSystems dienstverlener met ruim 400 medewerkers in vestigingen Apeldoorn, Maarssen en Geertruidenberg. myBrand is ontstaan uit de droom om gestalte te geven aan een SAP-dienstverlener waar wij zelf klant zouden willen zijn. Dit heeft zich vertaald in onze missie: het zijn van de best gewaardeerde dienstverlener. Sinds 2018 zijn wij trots onderdeel van het succesvolle Conclusion Ecosysteem.

myBrand kent een uniek, bottom-up organisatiemodel waarin medewerkers in hoge mate zelfsturend zijn, met als credo ‘Taking Responsibility’. Er is sprake van een hoge mate van medezeggenschap die onder andere gestalte krijgt vanuit een eigen medezeggenschapsorgaan, het ‘myVoice team’. Veel functies worden rol-gebaseerd ingevuld door de medewerkers zelf, bijvoorbeeld op het gebied van coaching en kennisontwikkeling. Hierdoor is het mogelijk om een platte organisatiestructuur, met één tussenlaag van teamleiders, te handhaven en houden we de lijnen kort.

Werken bij myBrand staat voor samenwerken met ervaren collega‘s die kunnen bouwen op jarenlange ervaring.

We hebben je veel te bieden

Een afwisselende baan binnen een succesvol en groeiend bedrijf met uiteraard een bijbehorend arbeidsvoorwaardenpakket. En volop ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling en groei!

Sfeer vinden wij ook belangrijk. In de clubhuizen genieten we iedere dag van een gezamenlijke lunch en zijn er maandelijkse bijeenkomsten. Er zijn regelmatig familiedagen en teamuitjes, fanatieke sporters vinden elkaar en zo is er nog zoveel meer.

Solliciteren Ik heb een vraag

Join the club

Lijkt dit je wat? Solliciteer en word een myBrand'er.

Solliciteer direct

Onze recruiter

Maak kennis met Ankie

Bij myBrand zijn we voortdurend op zoek naar talent en benieuwd naar je verhaal. Je mag mij altijd een berichtje sturen.

Bericht sturen Open sollicitatie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

✉️ Deel deze vacature