Dit wordt je job

Je analyseert en implementeert het informatiebeveilingsbeleid van myBrand Conclusion. Daarnaast werk je mee aan de SAP Security propositie voor onze klanten. Jij hebt kennis en ervaring op het gebied van security, governance, risk en compliancy en weet dit over te brengen op stakeholders. Je kunt vragen in een bredere context plaatsen en oplossingen aandragen. Je begrijpt zowel de inhoudelijke kant, als de ‘organizational change’ kant van de verschillende technologieën.

Je brengt de volgende competenties mee:

  • Academisch werk – en denkniveau;
  • Uitstekende communicatie vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Kennis en ervaring op het gebied van IT-omgevingen, SAP is hierbij een pré;
  • Tenminste 5 jaar ervaring op het gebied van IT Security, Risk & Compliance;
  • Aantoonbare kennis van de vakgebieden informatiebeveiliging, IT-compliance management en risicomanagement;
  • Bij voorkeur een of meerdere security gerelateerde certificeringen, zoals CISSP, CCSP CISM, CISA en/of CompTIA Security+ of bereid deze te behalen;
  • Kennis van informatiebeveiligingsstandaarden zoals ISO270xx, COBIT, NIST en/of ISAE3402;
  • Een goed overzicht van alle aspecten binnen security (preventie, detectie en reactie).
Solliciteer direct Lees verder

Waar werk je aan mee?

myBrand Conclusion is een robuuste SAP - en OutSystems dienstverlener met vestigingen in Apeldoorn, Maarssen en Geertruidenberg. myBrand Conclusion is onderdeel van het succesvolle ecosysteem Conclusion.

Als je bij myBrand Conclusion in dienst treedt, ontdek je al snel waarom we als dienstverlener al jaren als beste scoren op klanttevredenheid. Samen met de 400+ collega’s gaan we er iedere dag voor om onze 150+ klanten te helpen bij het realiseren van hun doelen. Naast de ambities van onze klanten, staan natuurlijk ook jouw eigen ambities centraal.

myBrand Conclusion groeit, maar blijft wel een informele organisatie. Bij iedereen kun je aankloppen, een open en informele werksfeer dus. Ons credo ’Taking Responsibility’ is voor ons intern net zo belangrijk als naar onze klanten toe. We kennen dan ook een uniek, bottom-up organisatiemodel, waarin medewerkers in hoge mate zelfsturend zijn. 

Veel functies worden rol-gebaseerd ingevuld door de collega’s zelf, bijvoorbeeld op het gebied van coaching en kennisontwikkeling. Hierdoor hebben we een echt platte organisatiestructuur, met maar één tussenlaag van teamleiders en houden we de lijnen kort.

Wij bieden

Een afwisselende baan binnen een succesvol en groeiend bedrijf met uiteraard een bijbehorend arbeidsvoorwaardenpakket. En volop ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling en groei!

Solliciteren Ik heb een vraag

Collega’s aan het woord

Join the club

Lijkt dit je wat? Solliciteer en word een myBrand'er.

Solliciteer direct

Onze recruiter

Maak kennis met Ankie

Bij myBrand Conclusion zijn we voortdurend op zoek naar talent en benieuwd naar je verhaal. Je mag mij altijd een berichtje sturen.

Bericht sturen Open sollicitatie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

✉️ Deel deze vacature