Dit wordt je job

Je inspecteert en analyseert de informatiebeveiliging van onze klanten, je kunt vragen in een bredere context plaatsen en oplossingen aandragen. Jij weet alles van security, governance, risk en compliancy en weet dit te vertalen naar je dagelijkse werkzaamheden. Je begrijpt zowel de inhoudelijke kant, als de ‘organizational change’ kant van de verschillende technologieën.

Je brengt de volgende competenties mee:

  • Academisch werk – en denkniveau;
  • Uitstekende communicatie vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Inhoudelijke kennis van en ervaring met IT en/of SAP;
  • Tenminste 5 jaar ervaring op het gebied van IT Security, Risk & Compliance;
  • Bij voorkeur een of meerdere security gerelateerde certificeringen, zoals CISSP CCSP CISM CIPP/e, CISA en/of CEH ;
  • Kennis van informatiebeveiliging standaarden zoals ISO 27001, COBIT of NIST
  • Een goed overzicht van alle aspecten binnen security (preventie, detectie en reactie);
  • Ervaring met het ontwikkelen van security proposities voor klanten.
Solliciteer direct Lees verder

Waar werk je aan mee

myBrand Conclusion is een robuuste SAP - en OutSystems dienstverlener met vestigingen in Apeldoorn, Maarssen en Geertruidenberg. Vanuit deze vestigingen werken consultants veelal voor klanten in hun eigen regio. myBrand Conclusion is onderdeel van het succesvolle ecosysteem Conclusion.

Als je bij myBrand Conclusion in dienst treedt, ontdek je al snel waarom we als dienstverlener al jaren als beste scoren op klanttevredenheid. Samen met de 400+ collega’s gaan we er iedere dag voor om onze 150+ klanten te helpen bij het realiseren van hun doelen. Naast de ambities van onze klanten, staan natuurlijk ook jouw eigen ambities centraal.

myBrand Conclusion groeit, maar blijft wel een informele organisatie. Bij iedereen kun je aankloppen, een open en informele werksfeer dus. Ons credo ’Taking Responsibility’ is voor ons intern net zo belangrijk als naar onze klanten toe. We kennen dan ook een uniek, bottom-up organisatiemodel, waarin medewerkers in hoge mate zelfsturend zijn. We vinden intensieve medezeggenschap essentieel en dat krijgt onder andere gestalte in een eigen medezeggenschapsorgaan, ons ‘myVoice’ team.

Veel functies worden rol-gebaseerd ingevuld door de collega’s zelf, bijvoorbeeld op het gebied van coaching en kennisontwikkeling. Hierdoor hebben we een echt platte organisatiestructuur, met maar één tussenlaag van teamleiders en houden we de lijnen kort.

We hebben je veel te bieden

Een afwisselende baan binnen een succesvol en groeiend bedrijf met uiteraard een bijbehorend arbeidsvoorwaardenpakket. En volop ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling en groei!

Sfeer vinden wij ook belangrijk. In de clubhuizen genieten we iedere dag van een gezamenlijke lunch en zijn er maandelijkse bijeenkomsten. Er zijn regelmatig familiedagen en teamuitjes, fanatieke sporters vinden elkaar en zo is er nog zoveel meer.

Solliciteren Ik heb een vraag

Collega’s aan het woord

Join the club

Lijkt dit je wat? Solliciteer en word een myBrand'er.

Solliciteer direct

Onze recruiter

Maak kennis met Ankie

Bij myBrand Conclusion zijn we voortdurend op zoek naar talent en benieuwd naar je verhaal. Je mag mij altijd een berichtje sturen.

Bericht sturen Open sollicitatie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

✉️ Deel deze vacature