← Vacatures

SAP consultant Warehouse Management

Jij brengt efficiënte SAP-magazijnprocessen tot leven!

myBrand SAP ERP bol
myBrand SAP ERP bol

Direct naar:

OFM Oost SAP ERP Richard van Hoorn

Dit wordt je job

Jouw inzet zorgt ervoor dat werknemers in de magazijnen van diverse klanten goed met hun IT-systeem kunnen werken. Hiervoor schakel jij direct met de werkvloer, breng je alle processen van het magazijn in kaart en richt je de processen in SAP WM voor de klant zo efficiënt mogelijk in. Waar nodig optimaliseer je de processen. Daarnaast neem je beheertaken op je om de SAP-inrichting te onderhouden en ervoor te zorgen dat deze aan blijft sluiten aan de behoeften van de klanten.

  • Je bent op de werkvloer in verschillende magazijnen aanwezig. Hier werk je samen met de klant om processen te bedenken en te verbeteren. Dit geeft je de kans om diverse werkplekken te ervaren en veel verschillende type warehouse processen te leren kennen.
  • De logistieke wereld is continu in beweging en onze klanten zijn heel divers, zoals retailers en distributiecentra, deze rol biedt dus continue mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Je krijgt de kans om je verder te specialiseren en door te groeien tot senior consultant.
  • Je wordt onderdeel van het Supply Chain kenniscluster. Dit team komt regelmatig samen om de ontwikkelingen bij SAP te bespreken en demo’s van nieuwe SAP-producten te bekijken. We hebben zelfs een heel bedrijf in ons demo systeem opgezet om te kunnen leren met en van elkaar. 
SAP consultant team

Ontmoet jouw collega’s

Je kiest niet alleen voor een leuke baan, maar ook voor leuke collega’s! De vestiging in Apeldoorn bestaat uit 100+ collega’s die zich richten op de klanten in de regio Oost- en Noord-Nederland. De vestigingsdirecteur en de teamleiders ondersteunen de consultants bij hun persoonlijke ontwikkeling. Je werkt samen met collega’s in projectteams, deze variëren in grootte afhankelijk van het project en daarnaast werk je natuurlijk samen met het team van de klant. Je werkt dus nauw samen met specialisten van allerlei verschillende achtergronden, disciplines en met verschillende vaardigheden. Klik op onderstaande buttons om collega’s Rob, Jeroen en Jurryt alvast te leren kennen.

Wat bieden we jou

Onze vestiging in Apeldoorn, waar je in je pauze lekker kunt wandelen in het bos, is je thuisbasis waar vanuit je klanten bedient voornamelijk in de regio Oost en Noord-Nederland. Het is een prettig en groen kantoor. Natuurlijk ben je ook regelmatig bij de klant op locatie aan het werk en kun je er ook voor kiezen om vanuit de vestiging in Geertruidenberg, Maarssen of vanuit huis te werken. 

Wij vinden een goede sfeer enorm belangrijk. In onze vestigingen lunchen we dan ook graag samen aan lange tafels. Elk kwartaal komen we na het werk met alle collega’s bij elkaar om bij te praten, maar vooral ook om een gezellige avond te hebben met een hapje en een drankje. Jaarlijks organiseren we een familiedag, fanatiek (en minder fanatiek) sportende collega’s vinden elkaar om samen te sporten en als jij iets wilt organiseren voor en met collega’s dan is daar altijd ruimte voor. 

Hier herken jij jezelf in

Voor deze functie heb je kennis nodig van logistieke bedrijfsprocessen en ervaring met SAP, maar eigenlijk zijn we vooral ook op zoek naar iemand die als mens bij ons past! Jij herkent jezelf in de onderstaande aspecten die volgens ons daarbij van belang zijn:

  • Je bent vertrouwd met SAP module (E)WM, MM of LE en hebt ervaring met het inrichten van diverse processen in (een van deze) modules in verschillende omgevingen
  • Gezien de complexiteit van de vraagstukken kun je op HBO-niveau acteren, zowel in gesprekken als op papier
  • Je bent in staat om complexe materie op een overtuigende, eenvoudige en aansprekende wijze te communiceren en te presenteren
  • Naast het ontwerpen van nieuwe processen weet je ook hoe belangrijk het is om deze goed te documenteren
  • Je voelt je verantwoordelijk voor je project en zet een stap extra voor je collega’s of de klant wanneer de situatie hier om vraagt
Hier zijn we naar op zoek Medior OutSystems consultant

Het sollicitatieproces

1.

2.

3.

4.

5.

SAP vacatures Ankie van der Put
Recruiter

Maak kennis met Ankie

Bij myBrand Conclusion zijn we benieuwd naar jouw verhaal. Voor vragen over deze vacature of (digitaal) een kopje koffie doen? Je kan mij altijd een berichtje sturen.

Online marketing werkplek

Ons verhaal

myBrand Conclusion is een robuuste SAP- en OutSystems dienstverlener met vestigingen in Apeldoorn, Geertruidenberg en Maarssen. Vanuit deze vestigingen werken consultants veelal voor klanten in hun eigen regio. myBrand Conclusion is onderdeel van het succesvolle Conclusion ecosysteem.

Taking Responsibility‘ is voor ons intern net zo belangrijk als naar onze klanten toe. We kennen dan ook een uniek, bottom-up organisatiemodel, waarin medewerkers in hoge mate zelfsturend zijn. We werken elke dag aan onze droom een dienstverlener te zijn waar wij zelf klant zouden willen zijn. ‘Knaloranje’ is binnen onze muren een begrip, dat staat voor een cultuur van open, eerlijk, ondernemen, fun, betrokken en samenwerken; onze 5 kernwaarden

Veel functies worden rol-gebaseerd ingevuld door de collega’s zelf, bijvoorbeeld de rol van klant coördinator of op het gebied van coaching en kennisontwikkeling. Hierdoor hebben we een echt platte organisatiestructuur, met maar één tussenlaag van teamleiders en houden we de lijnen kort.

Ja, ik wil solliciteren

Solliciteer op deze functieSAP vacatures Ankie van der Put

Ankie van der Put
Recruiter

myBrand Conclusion logo

Volg ons op social media