Business Architect

Wat is jouw ambitie?

Dit wordt je job

In de afgelopen jaren heeft myBrand Conclusion zich, naast de betrouwbare beheer en onderhoud partner die het nog steeds is, meer en meer ontwikkeld tot een SAP projecten organisatie. Als Business Architect binnen myBrand Conclusion zorg je ervoor dat bedrijven geholpen worden bij het ontwerpen van hun SAP-landschap en borg je dat de gekozen oplossingen toegevoegde waarde bieden, zodat onze klanten ook op de lange termijn tevreden blijven.

In projecten werk je nauw samen met de Projectmanager en ben je de trusted advisor voor de klant, die je helpt bij het uitdenken van de oplossing die haar doelen en ambities het beste ondersteunt. Bij onze supportklanten ben je het inhoudelijk geweten van de Klant Coördinator en draag je bij aan innovatieve oplossingen.

Je hebt een uitgebreide achtergrond in een divers SAP portfolio en wordt nog steeds op naam teruggevraagd door klanten uit het verleden. S/4HANA, de Intelligent Enterprise en Gartner’s Pace Layered Architecture zijn voor jouw logische componenten in een modern landschap. Je houdt je kennis up-to-date en je weet je weg te vinden in de SAP organisatie en het SAP ecosysteem in Nederland.

Solliciteer direct Lees verder

Waar werk je aan mee?

myBrand Conclusion is een robuuste SAP - en OutSystems dienstverlener met vestigingen in Apeldoorn, Maarssen en Geertruidenberg. myBrand Conclusion is onderdeel van het succesvolle ecosysteem Conclusion.

Als je bij myBrand Conclusion in dienst treedt, ontdek je al snel waarom we als dienstverlener al jaren als beste scoren op klanttevredenheid. Samen met de 400+ collega’s gaan we er iedere dag voor om onze 150+ klanten te helpen bij het realiseren van hun doelen. Naast de ambities van onze klanten, staan natuurlijk ook jouw eigen ambities centraal.

myBrand Conclusion groeit, maar blijft wel een informele organisatie. Bij iedereen kun je aankloppen, een open en informele werksfeer dus. Ons credo ’Taking Responsibility’ is voor ons intern net zo belangrijk als naar onze klanten toe. We kennen dan ook een uniek, bottom-up organisatiemodel, waarin medewerkers in hoge mate zelfsturend zijn. 

Veel functies worden rol-gebaseerd ingevuld door de collega’s zelf, bijvoorbeeld op het gebied van coaching en kennisontwikkeling. Hierdoor hebben we een echt platte organisatiestructuur, met maar één tussenlaag van teamleiders en houden we de lijnen kort.

We hebben je veel te bieden

Een afwisselende baan binnen een succesvol en groeiend bedrijf met uiteraard een bijbehorend arbeidsvoorwaardenpakket. En volop ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling en groei!

Sfeer vinden wij ook belangrijk. In de clubhuizen genieten we iedere dag van een gezamenlijke lunch en zijn er maandelijkse bijeenkomsten. Er zijn regelmatig familiedagen en teamuitjes, fanatieke sporters vinden elkaar en zo is er nog zoveel meer.

Collega’s aan het woord

Join the club

Lijkt dit je wat? Solliciteer en word een myBrand'er.

Solliciteer direct

Onze recruiter

Maak kennis met Ankie

Bij myBrand Conclusion zijn we voortdurend op zoek naar talent en benieuwd naar je verhaal. Je mag mij altijd een berichtje sturen.

Bericht sturen Open sollicitatie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

✉️ Deel deze vacature