← Vacatures

Allround Marketeer 

Jouw creativiteit is de drijvende kracht achter onze zichtbaarheid!

myBrand SAP ERP bol
myBrand SAP ERP bol

Direct naar:

Wij zijn op zoek naar jou Marketing Manager SAP ERP

Dit wordt je job

Met jouw kennis van effectieve marketingcampagnes en content creatie zorg jij ervoor dat myBrand Conclusion de groeiambitie waar kan blijven maken. In jouw rol als Allround Marketeer draait namelijk alles om het mee ontwikkelen van onze commerciële & employer branding strategie in de wereld van SAP en OutSystems-consultancy. Jij zet de toon als het gaat om hoe myBrand Conclusion zich (online) presenteert en weet de juiste boodschap voor het gewenste publiek op de juiste plaats en tijd te brengen. Je rol is erg divers: je ondersteunt bij de organisatie van evenementen, creëert pakkende content en hebt een actieve rol op onze social media kanalen. Je legt en onderhoudt contacten binnen en buiten de organisatie en draagt de verantwoordelijkheid voor je eigen projecten.

  • Jij wil de specialist blijven, van ons krijg je ruimte en tijd om te blijven ontwikkelen en te leren over de nieuwste technologieën en trends in je vakgebied en deze natuurlijk direct toe te passen in je werk. 
  • Je bent in staat de brand strategie vorm te geven, de nodige initiatieven op te zetten en uit te voeren: foto’s, video’s, websiteverbeteringen, interviews, alles om ons op de juiste manier te promoten. Offline, online en binnen onze recruitment marketing automation campagnes. 
  • Je initieert en beheert je eigen projecten met veel enthousiasme en haalt input op voor deze projecten bij collega’s door de hele organisatie, die graag meehelpen om deze tot een succes te maken. 
Marketingteam myBrand Conclusion

Ontmoet jouw collega’s

Je kiest niet alleen voor een leuke baan, maar ook voor fijne collega’s! Het Marketingteam bestaat uit de manager, online marketeer en een marketing/communicatie medewerker. Klik op de onderstaande buttons, daar stellen Rob, Magdalena en Sander zich alvast aan je voor.

Wat bieden we jou

Onze vestiging in Geertruidenberg (waar je in je pauze lekker vanuit kunt wandelen of het marktplein op kan) is de thuisbasis van het marketingteam. Het is een prettig en groen kantoor. Natuurlijk kun je ook vanuit de vestiging in Apeldoorn of Maarssen werken of als je wil ben je vanuit huis aan het werk.

Wij vinden een goede sfeer enorm belangrijk. In onze vestigingen lunchen we dan ook graag samen aan lange tafels. Elk kwartaal komen we na het werk met alle collega’s bij elkaar om bij te praten, maar vooral ook om een gezellige avond te hebben met een hapje en een drankje. Jaarlijks organiseren we een familiedag, fanatiek (en minder fanatiek) sportende collega’s vinden elkaar om samen te sporten en als jij iets wilt organiseren voor en met collega’s dan is daar altijd ruimte voor. 

Hier herken jij jezelf in

We vinden het fijn als je een passende werkervaring meebrengt, maar eigenlijk zijn we veel meer op zoeken naar iemand die als mens bij ons past! Herken jij jezelf?

  • Je hebt gedegen kennis van (content) marketing
  • Je heb affiniteit met IT en wil hier meer over leren
  • Gezien de complexiteit van je taken kun je op HBO-niveau werken, zowel in gesprekken als op papier en je schrijft foutloos Nederlands
  • Je hebt kennis van social media kanalen, SEO en weet je weg te vinden in HubSpot
  • Je kunt creatief denken en concepten uitwerken
Hier zijn we naar op zoek Quality Assurance consultant myBrand Conclusion

Het sollicitatieproces

1.

2.

3.

4.

5.

SAP vacatures Ankie van der Put
Recruiter

Maak kennis met Ankie

Bij myBrand Conclusion zijn we benieuwd naar jouw verhaal. Voor vragen over deze vacature of (digitaal) een kopje koffie doen? Je kan mij altijd een berichtje sturen.

Online marketing werkplek

Ons verhaal

myBrand Conclusion is een robuuste SAP- en OutSystems dienstverlener met vestigingen in Apeldoorn, Geertruidenberg en Maarssen. Vanuit deze vestigingen werken consultants veelal voor klanten in hun eigen regio. myBrand Conclusion is onderdeel van het succesvolle Conclusion ecosysteem.

Taking Responsibility‘ is voor ons intern net zo belangrijk als naar onze klanten toe. We kennen dan ook een uniek, bottom-up organisatiemodel, waarin medewerkers in hoge mate zelfsturend zijn. We werken elke dag aan onze droom een dienstverlener te zijn waar wij zelf klant zouden willen zijn. ‘Knaloranje’ is binnen onze muren een begrip, dat staat voor een cultuur van open, eerlijk, ondernemen, fun, betrokken en samenwerken; onze 5 kernwaarden

Veel functies worden rol-gebaseerd ingevuld door de collega’s zelf, bijvoorbeeld de rol van klant coördinator of op het gebied van coaching en kennisontwikkeling. Hierdoor hebben we een echt platte organisatiestructuur, met maar één tussenlaag van teamleiders en houden we de lijnen kort.

Ja, ik wil solliciteren

Solliciteer op deze functieSAP vacatures Ankie van der Put

Ankie van der Put
Recruiter

myBrand Conclusion logo

Volg ons op social media