← Vacatures

SAP consultant Payroll 

Jouw ideeën zorgen voor het beste payroll proces bij jouw klanten

myBrand SAP ERP bol
myBrand SAP ERP bol

Direct naar:

SAP consultant Payroll myBrand Conclusion

Dit wordt je job

Met jouw payroll-kennis en SAP-kunde help je klanten om hun payroll-processen te optimaliseren. Dit mag je doen voor vooraanstaande organisaties, zoals Stork, Canon en Agrifirm. Ons klantenportofolio varieert van middelgrote bedrijven, tot grote multinationals en de publieke sector. Daar zit voor jou als SAP consultant Payroll dus altijd een interessante opdracht tussen. Je werkt vanuit onze vestiging in Geertruidenberg in een zeer ervaren en gespecialiseerd team aan het onderhouden van de bestaande SAP inrichtingen en het oplossen van incidenten. Daarnaast werk je aan implementaties en migraties, waarbij je eerst de behoefte van de klant goed wil begrijpen voordat je aan de gang gaat met het configureren van het systeem, het uitvoeren van tests en het begeleiden van de overgang naar de nieuwe functionaliteiten.

  • We zijn serieus als het gaat om je professionele ontwikkeling. Je krijgt ruimte en tijd om SAP-certificeringen te behalen en voortdurend te leren over de nieuwste technologieën, wet- en regelgeving en trends in je vakgebied.
  • Je werkt in een team van 45 collega’s, waarvan zo’n 10 collega’s zeer ervaren zijn in SAP payroll en die willen graag hun kennis en ideeën met je delen. Kom je er even niet uit? Dan sta je dus nooit alleen!
  • We bieden je de mogelijkheid om naast je inhoudelijke consultancy rol, waarbij je direct en zelfstandig contact hebt met je klanten, ook een meer coördinerende rol op te pakken zoals die van Klantcoördinator, waarin jij de trusted advisor wordt van de klant. 
Ontmoet jouw collegas SAP ERP 1

Ontmoet jouw collega’s

Je kiest niet alleen voor een leuke baan, maar ook voor leuke collega’s! Het HR Solutions team bestaat uit de unit directeur, teamleiders, sales en uiteraard een club enthousiaste consultants en ontwikkelaars. We werken in een divers team (50/50 qua man/vrouw verhouding) met een grote variëteit in leeftijden van begin 20 tot begin 60. Iedereen binnen het team werkt vanuit eigen interessegebieden. Klik op de onderstaande buttons om Roald, Ger en Richard alvast te leren kennen.

Wat bieden we jou

Onze vestiging in Geertruidenberg, waar je in je pauze lekker vanuit kunt wandelen of het marktplein op kan, is de thuisbasis van het HR Solutions team waarvan je onderdeel wordt. Het is een prettig en groen kantoor. Natuurlijk ben je ook regelmatig bij de klant op locatie aan het werk en kun je er ook voor kiezen om vanuit de vestiging in Apeldoorn, Maarssen of vanuit huis te werken.

Wij vinden een goede sfeer enorm belangrijk. In onze vestigingen lunchen we dan ook graag samen aan lange tafels. Elk kwartaal komen we na het werk met alle collega’s bij elkaar om bij te praten, maar vooral ook om een gezellige avond te hebben met een hapje en een drankje. Jaarlijks organiseren we een familiedag, fanatiek (en minder fanatiek) sportende collega’s vinden elkaar om samen te sporten en als jij iets wilt organiseren voor en met collega’s dan is daar altijd ruimte voor. 

Hier herken jij jezelf in

Voor deze functie heb je payroll en SAP-kennis en ervaring nodig, maar eigenlijk zijn we vooral ook op zoek naar iemand die als mens bij ons past! Jij herkent jezelf in de onderstaande aspecten die volgens ons daarbij van belang zijn:

  • Je hebt kennis van wetgeving en processen rondom salarisadministraties in Nederland en wil hier over blijven doorleren
  • Je bent bereid om op zowel kantoor – als op verschillende klantlocaties te werken – waarbij we veel hybride werken
  • Je bent toegewijd aan het opbouwen van een sterke klantrelatie en gaat voor minimaal een 9 bij je klantevaluatie
  • Je kunt goed met werken onder druk omgaan, wanneer er iets niet goed gaat in de salarisverwerking bij een klant dan laat je al het andere vallen om het probleem te vinden en op te lossen
  • Je levert graag een bijdrage aan de ontwikkeling van je collega’s en bent hierbij positief kritisch
  • Gezien de complexiteit van de vraagstukken kun je op HBO-niveau acteren, zowel in gesprekken als op papier
SAP consultant Payroll vacature myBrand Conclusion

Het sollicitatieproces

1.

2.

3.

4.

5.

SAP vacatures Ankie van der Put
Recruiter

Maak kennis met Ankie

Bij myBrand Conclusion zijn we benieuwd naar jouw verhaal. Voor vragen over deze vacature of (digitaal) een kopje koffie doen? Je kan mij altijd een berichtje sturen.

Online marketing werkplek

Ons verhaal

myBrand Conclusion is een robuuste SAP- en OutSystems dienstverlener met vestigingen in Apeldoorn, Geertruidenberg en Maarssen. Vanuit deze vestigingen werken consultants veelal voor klanten in hun eigen regio. myBrand Conclusion is onderdeel van het succesvolle Conclusion ecosysteem.

Taking Responsibility‘ is voor ons intern net zo belangrijk als naar onze klanten toe. We kennen dan ook een uniek, bottom-up organisatiemodel, waarin medewerkers in hoge mate zelfsturend zijn. We werken elke dag aan onze droom een dienstverlener te zijn waar wij zelf klant zouden willen zijn. ‘Knaloranje’ is binnen onze muren een begrip, dat staat voor een cultuur van open, eerlijk, ondernemen, fun, betrokken en samenwerken; onze 5 kernwaarden

Veel functies worden rol-gebaseerd ingevuld door de collega’s zelf, bijvoorbeeld de rol van klant coördinator of op het gebied van coaching en kennisontwikkeling. Hierdoor hebben we een echt platte organisatiestructuur, met maar één tussenlaag van teamleiders en houden we de lijnen kort.

Ja, ik wil solliciteren

Solliciteer op deze functieSAP vacatures Ankie van der Put

Ankie van der Put
Recruiter

myBrand Conclusion logo

Volg ons op social media