Jij zorgt voor de kwaliteitsimpuls in ICT-projecten

Als Quality Assurance consultant binnen myBrand Conclusion ben je breed actief bij onze klanten. Met jouw brede kijk op het ICT vakgebied weet jij als beste waar je kwaliteitsmaatregelen kunt nemen en zorg je dat onze SAP & OutSystems dienstverlening nog succesvoller wordt. Testen en Testmanagement zit in jouw DNA, net als kennis van testautomatisering. (Alleen of) Samen met je collega’s van Quality Solutions zorg je bij de klanten voor een passende en gedragen set aan kwaliteitsmaatregelen. Een uitdagende job als je beseft dat de primaire processen van onze klanten afhankelijk zijn van de kwaliteit die wij als myBrand Conclusion leveren. Om kwaliteit te leveren is het belangrijk om de processen herhaalbaar en voorspelbaar te maken en jij weet wat je hiervoor moet doen om dat te realiseren. Jij gaat die uitdaging graag aan door te zorgen voor die kwaliteitsimpuls bij onze klanten en onze projecten. Hiermee borg jij dat het verloop van het project positief wordt beïnvloed.

 • Opzetten van kwaliteitsmaatregelen in projecten bij mooie klanten;
 • Motiveren van de organisatie om te helpen bij het uitvoeren van de kwaliteitsmaatregelen binnen onze projecten;
 • Innoveer samen de dienstverlening op het Quality Assurance vakgebied.
Ontmoet jouw collega's Test Manager SAP ERP

Ontmoet jouw collega’s

Je kiest niet alleen voor een leuke baan en uitdagende opdrachten, maar ook voor inspirerende collega’s! Als medewerker van de Quality Solutions unit werk jij in projecten die vanuit de andere units en vestigingen worden uitgevoerd. Zo krijg jij te maken met de directie van jouw unit, de projectmanagers en delivery managers en ieder werkt vanuit zijn of haar eigen passie of interesse. Klik op onderstaande button om een aantal collega’s te leren kennen.

Hier zijn we naar op zoek

We vinden het fijn als je een passende werkervaring meebrengt, maar eigenlijk zijn we veel meer op zoek naar iemand die als mens bij ons past! De onderstaande aspecten die volgens ons daarbij van belang zijn klinken jou als muziek in de oren:

 • Je acteert tenminste op HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 3 jaar kennis en ervaring op het gebied van testmanagement, testmethodieken, reviewtechnieken, requirementsanalyse en procesverbetering
 • Gecertificeerd in TMAP Next of ISTQB
 • Kennis en ervaring binnen ERP is een must (SAP kennis is een grote pré)
 • Toegepaste kennis van projectmanagement en Agile methodieken (PRINCE2, Agile, SCRUM, SAFe, DevOps, Lean)
 • Je hebt een sterk analytisch denkvermogen, flexibel qua inzet en je kunt goed alleen en in teamverband werken
Hier zijn we naar op zoek Quality Assurance consultant myBrand Conclusion
Online marketing werkplek

Ons verhaal

myBrand Conclusion is een robuuste SAP- en OutSystems dienstverlener met vestigingen in Apeldoorn, Geertruidenberg en Maarssen. Vanuit deze vestigingen werken consultants veelal voor klanten in hun eigen regio. myBrand Conclusion is onderdeel van het succesvolle Conclusion ecosysteem.

Als je bij myBrand Conclusion in dienst treedt, ontdek je al snel waarom we als dienstverlener al jaren als beste scoren op klanttevredenheid. Samen met de 400+ collega’s gaan we er iedere dag voor om onze 150+ klanten te helpen bij het realiseren van hun doelen. Om een bijdrage te leveren aan de droom van onze klanten, zetten wij jouw persoonlijke ambities centraal.

Taking Responsibility

Taking Responsibility’ is intern net zo belangrijk als naar onze klanten toe. We kennen dan ook een uniek, bottom-up organisatiemodel, waarin medewerkers in hoge mate zelfsturend zijn. We vinden intensieve medezeggenschap essentieel en dat krijgt onder andere gestalte in een eigen medezeggenschapsorgaan, ons ‘myVoice’ team.

Veel functies worden rol-gebaseerd ingevuld door de collega’s zelf, bijvoorbeeld de rol van klant coördinator of op het gebied van coaching en kennisontwikkeling. Hierdoor hebben we een echt platte organisatiestructuur, met maar één tussenlaag van teamleiders en houden we de lijnen kort.

Online marketeer collegas
SAP HCM Payroll HR

Bonuspunten verdienen?

Kennis is macht! En anders leren wij het je wel. Mocht je toch een paar van onderstaande vaardigheden bezitten, scoor je bonuspunten tijdens je sollicitatie.

 • Je hebt ervaring op het gebied van SAP ECC en SAP S/4HANA
 • Je hebt ervaring met testautomatisering, bij voorkeur Tricentis of Copado
 • Je weet hoe je requirements uit de klantorganisatie losweekt
 • Je bent een echte zelfstarter, dus een ondernemend karakter
 • Je vindt het niet erg als je iets niet weet, jij weet het wel te vinden!

Collega’s aan het woord

Wat bieden we jou

Een frisse en inspirerende werkomgeving in Apeldoorn, Geertruidenberg en/of Maarssen waar je in een team op en top kunt presteren. De functie is voor minimaal 32 en maximaal 40 uur per week en kent goede arbeidsvoorwaarden.

 • Leaseauto of goede mobiliteitsregeling
 • Laptop en telefoon
 • Hybride werkregeling
 • Bonusregeling
 • Een omgeving waar je energie van krijgt, met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur) en de mogelijkheid tot het bijkopen van extra verlofdagen

Sfeer vinden wij enorm belangrijk. In onze vestigingen genieten we iedere dag van een gezamenlijke lunch en zijn er regelmatig bijeenkomsten. Jaarlijks zijn er familiedagen en teamuitjes, fanatieke sporters vinden elkaar en zo is er nog zoveel meer. 

myBrand Fun
SAP vacatures Ankie van der Put
Recruiter

Maak kennis met Ankie

Bij myBrand Conclusion zijn we benieuwd naar jouw verhaal. Voor vragen over deze vacature of (digitaal) een kopje koffie doen? Je kan mij altijd een berichtje sturen.