OutSystems Consultant

Wat is jouw ambitie?

Dit wordt je job

Als OutSystems ontwikkelaar werk je mee aan afwisselende projecten die wij uitvoeren bij onze klanten en bouw je aan apps die er toe doen! Je hebt daarbij ook de mogelijkheid om te ontwikkelen op het allernieuwste platform OutSystems Developer Cloud (ODC). Als ontwikkelaar werk je in een multidisciplinair team volgens een eigen Way of Work methodiek. Met deze aanpak staat de kwaliteit van de gewenste oplossing centraal, wat inmiddels tot vele succesvolle maatwerkapplicaties bij onze klanten heeft geleid. Je gaat werken in een fijne sfeer en cultuur, waarbij we samen leren, elkaar inspireren en je de ruimte krijgt om je ambities te vervullen. 

Ontwikkel mee aan apps die er toe doen

Wat is OutSystems? 

OutSystems is een Low-code application development platform waarmee myBrand Conclusion binnen slechts een aantal dagen een mobile app of webportaal maakt. Dit sluit voor 100% aan op de eisen en wensen van onze klanten (IT/business/gebruikers) zonder 1 regel te programmeren.

Ontdek OutSystems

Samen met collega’s ga jij binnen jouw klantteam of project altijd op zoek naar het creëren van een ultiem tevreden opdrachtgever. Dit betekent dat je per definitie streeft naar de optimale oplossing voor de klant en daarbij gewend bent gestructureerd en voorspelbaar te werken en in staat bent klantwensen te vertalen naar technische oplossingen en andersom. Hierbij stel je jezelf als doel om op tijd en binnen budget web of mobiele applicaties op te leveren waarmee de wens van de klant geresulteerd wordt.

Lees verder Solliciteer direct

Waar werk je aan mee

myBrand Conclusion is een robuuste SAP - en OutSystems dienstverlener met vestigingen in Apeldoorn, Maarssen en Geertruidenberg. Vanuit deze vestigingen werken consultants veelal voor klanten in hun eigen regio. myBrand Conclusion is onderdeel van het succesvolle ecosysteem Conclusion.

Als je bij myBrand Conclusion in dienst treedt, ontdek je al snel waarom we als dienstverlener al jaren als beste scoren op klanttevredenheid. Samen met de 400+ collega’s gaan we er iedere dag voor om onze 150+ klanten te helpen bij het realiseren van hun doelen. Naast de ambities van onze klanten, staan natuurlijk ook jouw eigen ambities centraal.

myBrand Conclusion groeit, maar blijft wel een informele organisatie. Bij iedereen kun je aankloppen, een open en informele werksfeer dus. Ons credo ’Taking Responsibility’ is voor ons intern net zo belangrijk als naar onze klanten toe. We kennen dan ook een uniek, bottom-up organisatiemodel, waarin medewerkers in hoge mate zelfsturend zijn. We vinden intensieve medezeggenschap essentieel en dat krijgt onder andere gestalte in een eigen medezeggenschapsorgaan, ons ‘myVoice’ team.

Veel functies worden rol-gebaseerd ingevuld door de collega’s zelf, bijvoorbeeld op het gebied van coaching en kennisontwikkeling. Hierdoor hebben we een echt platte organisatiestructuur, met maar één tussenlaag van teamleiders en houden we de lijnen kort.

We hebben je veel te bieden

Een afwisselende baan binnen een succesvol en groeiend bedrijf met uiteraard een bijbehorend arbeidsvoorwaardenpakket. En volop ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling en groei!

Sfeer vinden wij ook belangrijk. In de clubhuizen genieten we iedere dag van een gezamenlijke lunch en zijn er maandelijkse bijeenkomsten. Er zijn regelmatig familiedagen en teamuitjes, fanatieke sporters vinden elkaar en zo is er nog zoveel meer.

Beschik jij over het volgende? 

 • De wil om onze 140 klanten verder te helpen met creatieve en flexibele web of mobiele applicaties; 
 • 1 a 2 jaar werkervaring als OutSystems modeller en/of minimaal 3 jaar werkervaring als low-code developper; 
 • HBO- of WO werk en denk niveau; 
 • Een opleiding Bedrijfskundige Informatica of Communicatie & Multimedia Design; 
 • Ervaring met het ontwikkelen van (complexe) webapplicaties; 
 • Ervaring met UX; 
 • Kennis van en ervaring met datamodelleren, Javascript /CSS/ HTML en ontwikkeltools; 
 • Gestructureerd werken en analytisch sterk; 
 • Communicatief en sociaal vaardig; 
 • Commercieel bewust; 
 • Een teamspeler die ook zelfstandig werkt en initiatief neemt; 
 • Het kunnen overtuigen van eindgebruiker en opdrachtgever met mockups & storyboards is een pré; 
 • Vloeiend Nederlands en Engels sprekend, lezend en schrijvend; 
 • Nederlands rijbewijs en bereid tot reizen voornamelijk binnen Nederland.

Collega’s aan het woord

Join the club

Lijkt dit je wat? Solliciteer en word een myBrand'er.

Solliciteer direct

Onze recruiter

Maak kennis met Ankie

Bij myBrand Conclusion zijn we voortdurend op zoek naar talent en benieuwd naar je verhaal. Je mag mij altijd een berichtje sturen.

Bericht sturen Open sollicitatie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

✉️ Deel deze vacature