OutSystems Consultant

Wat is jouw ambitie?

Dit wordt je job

Als OutSystems consultant binnen myBrand ben je breed actief bij onze klanten. Je neemt deel in Design Thinking sessies bij onze klanten om samen met jouw collega’s nieuwe verdienmodellen te faciliteren, processen te optimaliseren of applicaties te rationaliseren. Je werkt samen aan mooie OutSystems projecten en je spart met collega’s over datamodellering, proces logica, proces flows en user experience. Je werkt in een multidisciplinair Agile/Scrum projectteam met ervaren SAP en IT collega’s in de wereld van OutSystems. Je groeit uit tot kennisleider binnen de myBrand organisatie en promoot OutSystems bij jouw myBrand collega’s.

Wat is OutSystems? 

OutSystems is een Low-code application development platform waarmee myBrand binnen slechts een aantal dagen een mobile app of webportaal maakt. Dit sluit voor 100% aan op de eisen en wensen van onze klanten (IT/business/gebruikers) zonder 1 regel te programmeren.

Ontdek OutSystems

Samen met collega’s ga jij binnen jouw klantteam of project altijd op zoek naar het creëren van een ultiem tevreden opdrachtgever. Dit betekent dat je per definitie streeft naar de optimale oplossing voor de klant en daarbij gewend bent gestructureerd en voorspelbaar te werken en in staat bent klantwensen te vertalen naar technische oplossingen en andersom. Hierbij stel je jezelf als doel om op tijd en binnen budget web of mobiele applicaties op te leveren waarmee de wens van de klant geresulteerd wordt.

Lees verder Solliciteer direct

Waar werk je aan mee

myBrand is een robuuste SAP & OutSystems dienstverlener met ruim 400 medewerkers in vestigingen Apeldoorn, Maarssen en Geertruidenberg. myBrand is ontstaan uit de droom om gestalte te geven aan een SAP-dienstverlener waar wij zelf klant zouden willen zijn. Dit heeft zich vertaald in onze missie: het zijn van de best gewaardeerde dienstverlener. Sinds 2018 zijn wij trots onderdeel van het succesvolle Conclusion Ecosysteem.

myBrand kent een uniek, bottom-up organisatiemodel waarin medewerkers in hoge mate zelfsturend zijn, met als credo ‘Taking Responsibility’. Er is sprake van een hoge mate van medezeggenschap die onder andere gestalte krijgt vanuit een eigen medezeggenschapsorgaan, het ‘myVoice team’. Veel functies worden rol-gebaseerd ingevuld door de medewerkers zelf, bijvoorbeeld op het gebied van coaching en kennisontwikkeling. Hierdoor is het mogelijk om een platte organisatiestructuur, met één tussenlaag van teamleiders, te handhaven en houden we de lijnen kort.

Werken bij myBrand staat voor samenwerken met ervaren collega‘s die kunnen bouwen op jarenlange ervaring.

We hebben je veel te bieden

Een afwisselende baan binnen een succesvol en groeiend bedrijf met uiteraard een bijbehorend arbeidsvoorwaardenpakket. En volop ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling en groei!

Sfeer vinden wij ook belangrijk. In de clubhuizen genieten we iedere dag van een gezamenlijke lunch en zijn er maandelijkse bijeenkomsten. Er zijn regelmatig familiedagen en teamuitjes, fanatieke sporters vinden elkaar en zo is er nog zoveel meer.

Beschik jij over het volgende? 

 • De wil om onze 140 klanten verder te helpen met creatieve en flexibele web of mobiele applicaties; 
 • 2 tot 6 jaar relevante werkervaring als Frontend/Web Developer of 1 a 2 jaar ervaring als OutSystems modeller; 
 • HBO- of WO werk en denk niveau; 
 • Een opleiding Bedrijfskundige Informatica of Communicatie & Multimedia Design; 
 • Ervaring met het ontwikkelen van (complexe) webapplicaties; 
 • Ervaring met UX; 
 • Kennis van en ervaring met datamodelleren, Javascript /CSS/ HTML en ontwikkeltools; 
 • Kennis van OutSystems is een pré (geen vereiste); 
 • Certificering in OutSystems of de wens deze te behalen is een pré; 
 • Gestructureerd werken en analytisch sterk; 
 • Communicatief en sociaal vaardig; 
 • Commercieel bewust; 
 • Een teamspeler die ook zelfstandig werkt en initiatief neemt; 
 • Het kunnen overtuigen van eindgebruiker en opdrachtgever met mockups & storyboards is een pré; 
 • Vloeiend Nederlands en Engels sprekend, lezend en schrijvend; 
 • Nederlands rijbewijs en bereid tot reizen voornamelijk binnen Nederland.

Join the club

Lijkt dit je wat? Solliciteer en word een myBrand'er.

Solliciteer direct

Onze recruiter

Maak kennis met Ankie

Bij myBrand zijn we voortdurend op zoek naar talent en benieuwd naar je verhaal. Je mag mij altijd een berichtje sturen.

Bericht sturen Open sollicitatie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

✉️ Deel deze vacature