← Vacatures

OutSystems consultant 

Jij bent de OutSystems-specialist die impact maakt met effectieve softwareoplossingen en coaching van collega’s

myBrand SAP ERP bol
myBrand SAP ERP bol

Direct naar:

SAP consultant Payroll myBrand Conclusion

Dit wordt je job

Als OutSystems consultant ben je werkzaam in het hechte myAppX team van myBrand Conclusion. Dit team (30+ collega’s) werkt samen aan het bouwen van applicaties die ertoe doen voor onze klanten. Denk daarbij aan klanten als Eneco, Heijmans, Efteling en Boerschappen. Je werkt nauw samen met je team, de product owner en eindgebruikers. Je neemt de klant mee in je ideeën en stelt de juiste (tegen)vragen om hun echte wensen in kaart te brengen. Je beheerst het OutSystems platform in brede zin, waarbij je een holistisch overzicht hebt van de verschillende applicaties. Tijdens je werkdag ontwikkel je, help je je collega’s, peerreview je code en draag je actief bij om het ontwikkelproces te verbeteren. Jouw oplossingen hebben een positieve impact op de metingen in AI Mentor en doorstaan de peerreview van je collega’s. We staan niet stil, dus jij ook niet. Je volgt trends in de industrie, draagt bij aan onze interne kennissessies en bent ambassadeur van OutSystems.

  • We zijn serieus als het gaat om je professionele ontwikkeling. Je krijgt ruimte en tijd om certificeringen te behalen en voortdurend te leren over de nieuwste technologieën, wet- en regelgeving en trends in je vakgebied.
  • Je werkt in een team van zo’n 30+ collega’s die zich bezighouden met OutSystems. Zij willen graag hun kennis en ideeën met je delen. Kom je er even niet uit? Dan sta je dus nooit alleen!
  • Je rol als consultant biedt je de mogelijkheid om relaties op te bouwen met je klanten, klantbehoeften goed te doorgronden en applicaties in te richten die direct waarde toevoegen aan de organisatie.
OutSystems consultant vacature myAppX

Ontmoet jouw collega’s

Je kiest niet alleen voor een leuke baan, maar ook voor leuke collega’s! Het myAppX team (30+ collega’s) bestaat uit de delivery manager, teamleiders, sales, consultants en ontwikkelaars. We werken in een divers team (60/40 qua man/vrouw verhouding) met een grote variëteit in leeftijden van begin 20 tot begin 60. Iedereen binnen het team werkt vanuit eigen interessegebieden. Klik op onderstaande button om Ties, Claire en Dayne alvast te leren kennen. 

Wat bieden we jou

We bieden jou een uitdagende job, bij een organisatie waar klanten en medewerkers centraal staan. Het myAppX team is werkzaam vanuit onze drie vestigingen in Geertruidenberg, Apeldoorn en Maarssen. Natuurlijk ben je ook regelmatig werkzaam bij de klant op locatie en kun je er ook voor kiezen om vanuit huis te werken.

Wij vinden een goede sfeer enorm belangrijk. In onze vestigingen lunchen we dan ook graag samen. Elk kwartaal komen we na het werk met alle collega’s bij elkaar om bij te praten en vooral ook om een gezellige avond te hebben met een hapje en een drankje. Daarnaast organiseren we ook veel evenementen. Jaarlijks organiseren we een familiedag, fanatiek (en minder fanatiek) sportende collega’s vinden elkaar om samen te sporten (bootcamp, hardlopen, wielrennen, wintersport, padel) en als jij iets wilt organiseren voor collega’s dan is daar altijd ruimte voor. 

Hier herken jij jezelf in

Voor deze functie heb je minimaal 3 jaar OutSystems ervaring nodig en zijn we vooral ook op zoek naar iemand die als mens bij ons past! Jij herkent jezelf in de onderstaande aspecten die volgens ons daarbij van belang zijn:

  • Je levert graag een bijdrage aan de ontwikkeling van je collega’s en bent hierbij positief kritisch. Ontwikkelen is geen solistische activiteit. Je communicatie is daarom effectief en toegespitst op elke situatie waarbij respect voor je collega’s en klant het belangrijkste is.
  • Je bent iemand die niet afwacht, maar acteert en graag verantwoordelijkheid neemt.
  • Je hebt tijdens je loopbaan technische verantwoordelijkheid gedragen voor complexe OutSystems trajecten, hebt een HBO werk- en denkniveau en de nodige OutSystems-certificeringen.
  • Je bent bekend met gelaagdheid in architecturen zoals het 3-layer canvas, containerisatie, integratiepatronen, migratiestrategieën en het composable enterprise concept.
  • Je bent bereid om op zowel kantoor – als op verschillende klantlocaties in Nederland te werken – waarbij we veel hybride werken en een goed klantcontact op één staat.
Hier zijn we naar op zoek Medior OutSystems consultant

Het sollicitatieproces

1.

2.

3.

4.

5.

SAP vacatures Ankie van der Put
Recruiter

Maak kennis met Ankie

Bij myBrand Conclusion zijn we benieuwd naar jouw verhaal. Voor vragen over deze vacature of (digitaal) een kopje koffie doen? Je kan mij altijd een berichtje sturen.

Online marketing werkplek

Ons verhaal

myBrand Conclusion is een robuuste SAP- en OutSystems dienstverlener met vestigingen in Apeldoorn, Geertruidenberg en Maarssen. Vanuit deze vestigingen werken consultants veelal voor klanten in hun eigen regio. myBrand Conclusion is onderdeel van het succesvolle Conclusion ecosysteem.

Taking Responsibility‘ is voor ons intern net zo belangrijk als naar onze klanten toe. We kennen dan ook een uniek, bottom-up organisatiemodel, waarin medewerkers in hoge mate zelfsturend zijn. We werken elke dag aan onze droom een dienstverlener te zijn waar wij zelf klant zouden willen zijn. ‘Knaloranje’ is binnen onze muren een begrip, dat staat voor een cultuur van open, eerlijk, ondernemen, fun, betrokken en samenwerken; onze 5 kernwaarden

Veel functies worden rol-gebaseerd ingevuld door de collega’s zelf, bijvoorbeeld de rol van klant coördinator of op het gebied van coaching en kennisontwikkeling. Hierdoor hebben we een echt platte organisatiestructuur, met maar één tussenlaag van teamleiders en houden we de lijnen kort.

Ja, ik wil solliciteren

Solliciteer op deze functieSAP vacatures Ankie van der Put

Ankie van der Put
Recruiter

myBrand Conclusion logo

Volg ons op social media