Dit wordt je job

Als SAP Retail Consultant zit je bij myBrand Conclusion midden in het hart van onze dienstverlening. Onze klanten zijn continu in beweging en verwachten van ons dat wij hen daarin optimaal ondersteunen. Hoe kunnen bestaande en nieuwe SAP-oplossingen bijdragen aan een verdere optimalisatie van hun bedrijfsprocessen? Het antwoord op deze vraag betekent over het algemeen een mooie mix van onderhoud, beheer en innovatieve projecten.

Van onze SAP Retail Consultants vragen wij daarom ook meer dan alleen kennis van en ervaring met SAP. Als SAP Retail Consultant moet je gesprekspartner zijn van de klant, kunnen sparren over de processen binnen de organisatie en deze vervolgens vertalen in de juiste oplossing binnen SAP. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar als onderdeel van een klantteam waarin alle relevante functionele en technische kennis en ervaring is geborgd. Tevens ben je onderdeel van ons Retail kennisteam dat regelmatig sessies organiseert waarin we onderling kennis delen, maar soms ook met: andere kennis teams, SAP en/of Retail klanten van myBrand Conclusion. Binnen het kennis team delen we de passie voor Retail of dit nu de processen in bijvoorbeeld de fysieke winkel zijn dan wel eCom processen etc.  

Als Retail consultant ben je werkzaam in één of meer van de volgende domeinen: Idea to market, Source to Pay, Plan to Fulfill of Order to Cash. Over het algemeen zitten onze mensen een deel van hun tijd bij de klant op locatie om tot een optimale samenwerking te komen. Daarnaast wordt een deel van het werk (remote) uitgevoerd vanuit de myBrand Conclusion vestigingen om ook flexibel te kunnen inspelen op acute vragen en kennisuitwisseling tussen teams en Consultants te garanderen.

Door de verdere groei van myBrand Conclusion in de Nederlandse Retail markt zijn we opzoek naar nieuwe collega’s die dezelfde passie hebben voor Retail!

Solliciteer direct Lees verder

Waar werk je aan mee?

myBrand Conclusion is een robuuste SAP - en OutSystems dienstverlener met vestigingen in Apeldoorn, Maarssen en Geertruidenberg. myBrand Conclusion is onderdeel van het succesvolle ecosysteem Conclusion.

Als je bij myBrand Conclusion in dienst treedt, ontdek je al snel waarom we als dienstverlener al jaren als beste scoren op klanttevredenheid. Samen met de 400+ collega’s gaan we er iedere dag voor om onze 150+ klanten te helpen bij het realiseren van hun doelen. Naast de ambities van onze klanten, staan natuurlijk ook jouw eigen ambities centraal.

myBrand Conclusion groeit, maar blijft wel een informele organisatie. Bij iedereen kun je aankloppen, een open en informele werksfeer dus. Ons credo ’Taking Responsibility’ is voor ons intern net zo belangrijk als naar onze klanten toe. We kennen dan ook een uniek, bottom-up organisatiemodel, waarin medewerkers in hoge mate zelfsturend zijn. 

Veel functies worden rol-gebaseerd ingevuld door de collega’s zelf, bijvoorbeeld op het gebied van coaching en kennisontwikkeling. Hierdoor hebben we een echt platte organisatiestructuur, met maar één tussenlaag van teamleiders en houden we de lijnen kort.

Dit is wat we je bieden

 • Uitdagende en inspirerende opdrachten bij aansprekende klanten.
 • 1-op-1 begeleiding in je loopbaan.
 • Kennissessies met collega’s uit het vak.
 • Persoonlijke aandacht van directie, teamleider en interne myCoach.
 • Ruimte voor ontwikkeling en groei die past bij jouw ambitie.
 • Werken bij “de best gewaardeerde dienstverlener”.
 • Informele sfeer en veel ‘fun’ activiteiten.
 • Dichtbij huis werken!

Je hebt deze ervaring en competenties nodig

 • Ervaring met end-to-end projectlevenscycli in een rol als adviserend- en functioneel consultant;
 • Minimaal 3 jaar hands on ervaring met één of meerdere van de modules SD, MM, SAP CAR, SAP F&R;
 • HBO (+) werk- en denkniveau;
 • Inzicht in Retail bedrijfsprocessen;
 • Ambitie om (verder) te ontwikkelen richting S/4HANA;
 • In staat om eigen verantwoordelijkheid te dragen;
 • Innovatieve en enthousiaste houding;
 • Resultaatgerichte en flexibele instelling.
Solliciteren Ik heb een vraag

Collega’s aan het woord

Join the club

Lijkt dit je wat? Solliciteer en word een myBrand'er.

Solliciteer direct

Onze recruiter

Maak kennis met Ankie

Bij myBrand Conclusion zijn we voortdurend op zoek naar talent en benieuwd naar je verhaal. Je mag mij altijd een berichtje sturen.

Bericht sturen Open sollicitatie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

✉️ Deel deze vacature