(SAP) Integratie Consultant

Wat is jouw ambitie?

Dit wordt je job

Als Integratie consultant binnen myBrand ben je breed actief bij onze klanten. Van beheer en onderhoud van bestaande relaties en systemen tot (greenfield) implementaties van S/4HANA (cloud) bij bestaande en nieuwe klanten acteer je vaak in het hart van het applicatielandschap van deze organisaties. Deze brede inzet betekent over het algemeen ook een breed kennisgebied. Als Integratie consultant ben je naast meer traditionele onderwerpen als SAP PI en SAP PO ook actief op het gebied van nieuwe ontwikkelingen en platformen als SAP Cloud Integration en Boomi. Daarnaast vormen ook security aspecten een steeds belangrijker deel van jouw werk.

Samen met jouw functionele collega’s ga jij binnen jouw klantteam of project altijd op zoek naar het creëren van een ultiem tevreden opdrachtgever. Dit betekent dat je per definitie streeft naar de optimale oplossing voor de klant en daarbij gewend bent gestructureerd en voorspelbaar te werken en in staat bent klantwensen te vertalen naar de bijbehorende integratie oplossingen en andersom.

Solliciteer direct Lees verder

Waar werk je aan mee

myBrand is een robuuste SAP & OutSystems dienstverlener met ruim 400 medewerkers in vestigingen Apeldoorn, Maarssen en Geertruidenberg. myBrand is ontstaan uit de droom om gestalte te geven aan een SAP-dienstverlener waar wij zelf klant zouden willen zijn. Dit heeft zich vertaald in onze missie: het zijn van de best gewaardeerde dienstverlener. Sinds 2018 zijn wij trots onderdeel van het succesvolle Conclusion Ecosysteem.

myBrand kent een uniek, bottom-up organisatiemodel waarin medewerkers in hoge mate zelfsturend zijn, met als credo ‘Taking Responsibility’. Er is sprake van een hoge mate van medezeggenschap die onder andere gestalte krijgt vanuit een eigen medezeggenschapsorgaan, het ‘myVoice team’. Veel functies worden rol-gebaseerd ingevuld door de medewerkers zelf, bijvoorbeeld op het gebied van coaching en kennisontwikkeling. Hierdoor is het mogelijk om een platte organisatiestructuur, met één tussenlaag van teamleiders, te handhaven en houden we de lijnen kort.

Werken bij myBrand staat voor samenwerken met ervaren collega‘s die kunnen bouwen op jarenlange ervaring.

Herken jij je in de volgende competenties?

 • HBO(+) werk- en denk niveau;
 • uitstekende communicatie vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
 • je hebt een visie op de toekomst van integratie en beschikt over uitstekende technische skills;
 • Je bent bekend met de security aspecten van integratie oplossingen;
 • in staat om eigen verantwoordelijkheid te dragen;
 • innovatieve en enthousiaste houding;
 • resultaatgerichte en flexibele instelling;
 • teamspeler;
 • ondernemend ingesteld;
 • minimaal 5 jaar ervaring met applicatie integratie;
 • kennis van standaard web technologieën en standaarden zoals XML, SOAP, JSON,ODATA en REST;
 • kennis van domein architectuur;
 • kennis van SAP PI , SAP PO, SAP CPI of Boomi is een pre.

We hebben je veel te bieden

Een afwisselende baan binnen een succesvol en groeiend bedrijf met een bijbehorend arbeidsvoorwaardenpakket. En volop ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling en groeI.

Solliciteren Ik heb een vraag

Join the club

Lijkt dit je wat? Solliciteer en word een myBrand'er.

Solliciteer direct

Onze recruiter

Maak kennis met Ankie

Bij myBrand zijn we voortdurend op zoek naar talent en benieuwd naar je verhaal. Je mag mij altijd een berichtje sturen.

Bericht sturen Open sollicitatie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

✉️ Deel deze vacature