Werken bij myBrand Conclusion SAP OutSystems banner

Dit wordt je job

Als Integratie consultant binnen myBrand Conclusion ben je breed actief bij onze klanten. Van beheer en onderhoud van bestaande relaties en systemen tot (greenfield) implementaties van S/4HANA (cloud) bij bestaande en nieuwe klanten acteer je vaak in het hart van het applicatielandschap van deze organisaties. Deze brede inzet betekent over het algemeen ook een breed kennisgebied. Als Integratie consultant ben je naast meer traditionele onderwerpen als SAP PI en SAP PO ook actief op het gebied van nieuwe ontwikkelingen en platformen als SAP Cloud Integration en Boomi. Daarnaast vormen ook security aspecten een steeds belangrijker deel van jouw werk.

Samen met jouw functionele collega’s ga jij binnen jouw klantteam of project altijd op zoek naar het creëren van een ultiem tevreden opdrachtgever. Dit betekent dat je per definitie streeft naar de optimale oplossing voor de klant en daarbij gewend bent gestructureerd en voorspelbaar te werken en in staat bent klantwensen te vertalen naar de bijbehorende integratie oplossingen en andersom.

Solliciteer direct Lees verder

Waar werk je aan mee?

myBrand Conclusion is een robuuste SAP - en OutSystems dienstverlener met vestigingen in Apeldoorn, Maarssen en Geertruidenberg. myBrand Conclusion is onderdeel van het succesvolle ecosysteem Conclusion.

Als je bij myBrand Conclusion in dienst treedt, ontdek je al snel waarom we als dienstverlener al jaren als beste scoren op klanttevredenheid. Samen met de 400+ collega’s gaan we er iedere dag voor om onze 150+ klanten te helpen bij het realiseren van hun doelen. Naast de ambities van onze klanten, staan natuurlijk ook jouw eigen ambities centraal.

myBrand Conclusion groeit, maar blijft wel een informele organisatie. Bij iedereen kun je aankloppen, een open en informele werksfeer dus. Ons credo ’Taking Responsibility’ is voor ons intern net zo belangrijk als naar onze klanten toe. We kennen dan ook een uniek, bottom-up organisatiemodel, waarin medewerkers in hoge mate zelfsturend zijn. 

Veel functies worden rol-gebaseerd ingevuld door de collega’s zelf, bijvoorbeeld op het gebied van coaching en kennisontwikkeling. Hierdoor hebben we een echt platte organisatiestructuur, met maar één tussenlaag van teamleiders en houden we de lijnen kort.

Herken jij je in de volgende competenties?

 • HBO(+) werk- en denk niveau;
 • uitstekende communicatie vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
 • je hebt een visie op de toekomst van integratie en beschikt over uitstekende technische skills;
 • Je bent bekend met de security aspecten van integratie oplossingen;
 • in staat om eigen verantwoordelijkheid te dragen;
 • innovatieve en enthousiaste houding;
 • resultaatgerichte en flexibele instelling;
 • teamspeler;
 • ondernemend ingesteld;
 • minimaal 5 jaar ervaring met applicatie integratie;
 • kennis van standaard web technologieën en standaarden zoals XML, SOAP, JSON,ODATA en REST;
 • kennis van domein architectuur;
 • kennis van SAP PI , SAP PO, SAP CPI of Boomi is een pre.

We hebben je veel te bieden

Een afwisselende baan binnen een succesvol en groeiend bedrijf met een bijbehorend arbeidsvoorwaardenpakket. En volop ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling en groeI.

Solliciteren Ik heb een vraag

Collega’s aan het woord

Join the club

Lijkt dit je wat? Solliciteer en word een myBrand'er.

Solliciteer direct

Onze recruiter

Maak kennis met Ankie

Bij myBrand Conclusion zijn we voortdurend op zoek naar talent en benieuwd naar je verhaal. Je mag mij altijd een berichtje sturen.

Bericht sturen Open sollicitatie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

✉️ Deel deze vacature