Wat is jouw ambitie als

Low-code (OutSystems) Consultant

Dit wordt je job

Als OutSystems consultant binnen myBrand ben je breed actief bij onze klanten. Je neemt deel in Design Thinking sessies bij onze klanten om samen met jouw collega’s nieuwe verdienmodellen te faciliteren, processen te optimaliseren of applicaties te rationaliseren. Je werkt samen aan mooie OutSystems projecten en je spart met collega’s over datamodellering, proces logica, proces flows en user experience. Je werkt in een multidisciplinair Agile/Scrum projectteam met ervaren SAP en IT collega’s in de wereld van OutSystems. Je groeit uit tot kennisleider binnen de myBrand organisatie en promoot OutSystems bij jouw myBrand collega’s.

Samen met collega’s ga jij binnen jouw klantteam of project altijd op zoek naar het creëren van een ultiem tevreden opdrachtgever. Dit betekent dat je per definitie streeft naar de optimale oplossing voor de klant en daarbij gewend bent gestructureerd en voorspelbaar te werken en in staat bent klantwensen te vertalen naar technische oplossingen en andersom. Hierbij stel je jezelf als doel om op tijd en binnen budget web of mobiele applicaties op te leveren waarmee de wens van de klant geresulteerd wordt.

Solliciteer direct

Waar werk je aan mee

myBrand is een groeiende SAP-dienstverlener met meer dan 300 medewerkers en met vestigingen in Apeldoorn, Maarssen en Geertruidenberg. Onze missie is ‘het zijn van de door onze klanten en medewerkers best gewaardeerde SAP-dienstverlener’. Een uitgangspunt bij alles wat we doen is het aangaan van lange termijn relaties. myBrand verliest geen klanten om kwalitatieve redenen. 

myBrand kent een uniek, bottom-up, organisatiemodel waarin medewerkers in hoge mate zelfsturend zijn, met als credo ‘Taking Responsibility’. Hierdoor is het mogelijk om een platte organisatiestructuur te handhaven en houden we de lijnen kort. 

Dagdagelijks voeren we het gecombineerde gesprek met business en IT-vertegenwoordigers en leveren we een concrete bijdrage aan het verbeteren van bedrijfsvoering of de innovatie hiervan. We onderkennen de verschuiving van best of suite naar best of breed en hebben een sterke competentie inzake de integratie van processen en applicaties. Om deze reden hebben we onze dienstverlening uitgebreid met een jonge unit die zich specifiek gaat richten op het Low Code Rapid Application Development Platform OutSystems om zo onze klanten snel en flexibel web en mobiele applicaties te bieden. 

Werken bij myBrand staat voor samenwerken met ervaren collega‘s die kunnen bouwen op jarenlange SAP-ervaring. 

We hebben je veel te bieden

Een afwisselende baan binnen een succesvol en groeiend bedrijf met uiteraard een bijbehorend arbeidsvoorwaardenpakket. En volop ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling en groei! 

Sfeer vinden wij ook belangrijk. In de clubhuizen genieten we iedere dag van een gezamenlijke lunch en zijn er maandelijkse bijeenkomsten. Er zijn regelmatig familiedagen en teamuitjes, fanatieke sporters vinden elkaar en zo is er nog zoveel meer.

Beschik jij over het volgende? 

 • De wil om onze 140 klanten verder te helpen met creatieve en flexibele web of mobiele applicaties; 
 • 2 tot 6 jaar relevante werkervaring als Frontend/Web Developer of 1 a 2 jaar ervaring als OutSystems modeller; 
 • HBO- of WO werk en denk niveau; 
 • Een opleiding Bedrijfskundige Informatica of Communicatie & Multimedia Design; 
 • Ervaring met het ontwikkelen van (complexe) webapplicaties; 
 • Ervaring met UX; 
 • Kennis van en ervaring met datamodelleren, javascript /css/ HTML en ontwikkeltools; 
 • Kennis van OutSystems is een pré (geen vereiste); 
 • Certificering in OutSystems of de wens deze te behalen is een pré; 
 • Gestructureerd werken en analytisch sterk; 
 • Communicatief en sociaal vaardig; 
 • Commercieel bewust; 
 • Een teamspeler die ook zelfstandig werkt en initiatief neemt; 
 • Het kunnen overtuigen van eindgebruiker en opdrachtgever met mockups & storyboards is een pré; 
 • Vloeiend Nederlands en Engels sprekend, lezend en schrijvend; 
 • Nederlands rijbewijs en bereid tot reizen voornamelijk binnen Nederland.

Join the club

Lijkt dit je wat? Dan kun jij myBrand’er worden, solliciteer nu!

Solliciteer direct

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

✉️ Deel deze vacature

SAP vacatures Ankie van der Put

Maak kennis met Ankie onze recruiter

Bij myBrand zijn we voortdurend op zoek naar talent en benieuwd naar je verhaal. Je mag mij altijd een berichtje sturen.

Bericht sturen Open sollicitatie