← Vacatures

Accountmanager

Door jou groeit de samenwerking met onze klanten

myBrand SAP ERP bol
myBrand SAP ERP bol

Direct naar:

Accountmanager vacature myBrand Conclusion

Dit wordt je job

Werk als Accountmanager (of zoals wij dit binnen myBrand Conclusion noemen: Relatiemanager) mee aan het realiseren van onze commerciële groei. Onze missie? Het zijn van de best gewaardeerde SAP en OutSystems dienstverlener. Dit betekent dat wij langdurige relaties opbouwen met onze opdrachtgevers en we alles op alles zetten om geen klanten te verliezen vanwege de kwaliteit van onze diensten. We hebben groei in de afgelopen jaren op een constante manier weten te realiseren, doordat bestaande klanten ieder jaar opnieuw voor ons kiezen en hun projecten aan ons toevertrouwen. Als relatiemanager heb jij een belangrijke rol in dit proces. Je vervult twee belangrijke taken: je werkt aan het aantrekken van nieuwe klanten en je versterkt de relaties en dienstverlening voor bestaande klanten. Beide aspecten zijn even belangrijk.

  • We hebben een platte organisatie met korte lijnen, waarin je veel vrijheid geniet om je functie naar eigen inzicht invulling te geven.    
  • Je werkt nauw samen met ervaren professionals. Wij geloven erin dat het combineren van talenten leidt tot de beste oplossingen voor de klant en dit draagt direct bij aan jouw commerciële succes.
  • Je krijgt ruimte en tijd voor persoonlijke ontwikkeling en het opbouwen van relaties. Uiteraard met jouw klanten, maar juist ook binnen myBrand Conclusion en het Conclusion ecosysteem.
Accountmanager vacature team

Ontmoet jouw collega’s

Je kiest niet alleen voor een leuke baan, maar ook voor fijne collega’s! Het team van relatiemanagers bestaat uit elf collega’s die regionaal worden aangestuurd door de drie vestigingsdirecteurs. Klik op de onderstaande buttons, daar stellen John, Joost en Dennis zich alvast aan je voor.

Wat bieden we jou

De vestiging in Geertruidenberg of Maarssen is je thuisbasis, waar vanuit je voornamelijk klanten bedient in het zuiden of westen van Nederland. 

Wij vinden een goede sfeer enorm belangrijk. In onze vestigingen lunchen we dan ook graag samen aan lange tafels. Elk kwartaal komen we na het werk met alle collega’s bij elkaar om bij te praten, maar vooral ook om een gezellige avond te hebben met een hapje en een drankje. Jaarlijks organiseren we een familiedag, fanatiek (en minder fanatiek) sportende collega’s vinden elkaar om samen te sporten en als jij iets wilt organiseren voor en met collega’s dan is daar altijd ruimte voor. 

Hier herken jij jezelf in

Voor deze functie heb je een stevige commerciële achtergrond nodig binnen de consulting, maar eigenlijk zijn we vooral ook op zoek naar iemand die als mens bij ons past! Jij herkent jezelf in de onderstaande aspecten die volgens ons daarbij van belang zijn:

  • Bij voorkeur woon je in het midden, oosten of zuiden van het land.
  • Je kunt op HBO-niveau werken in het Engels en Nederlands, zowel in gesprekken als op papier.
  • Je hebt kennis van de Nederlandse Corporate-Mid-markt.
  • Je hebt solide kennis van IT/ERP.
  • Je bent gericht op samenwerken met relaties binnen en buiten de organisatie.
Hier zijn we naar op zoek Medior OutSystems consultant

Het sollicitatieproces

1.

2.

3.

4.

5.

SAP vacatures Ankie van der Put
Recruiter

Maak kennis met Ankie

Bij myBrand Conclusion zijn we benieuwd naar jouw verhaal. Voor vragen over deze vacature of (digitaal) een kopje koffie doen? Je kan mij altijd een berichtje sturen.

Online marketing werkplek

Ons verhaal

myBrand Conclusion is een robuuste SAP- en OutSystems dienstverlener met vestigingen in Apeldoorn, Geertruidenberg en Maarssen. Vanuit deze vestigingen werken consultants veelal voor klanten in hun eigen regio. myBrand Conclusion is onderdeel van het succesvolle Conclusion ecosysteem.

Taking Responsibility‘ is voor ons intern net zo belangrijk als naar onze klanten toe. We kennen dan ook een uniek, bottom-up organisatiemodel, waarin medewerkers in hoge mate zelfsturend zijn. We werken elke dag aan onze droom een dienstverlener te zijn waar wij zelf klant zouden willen zijn. ‘Knaloranje’ is binnen onze muren een begrip, dat staat voor een cultuur van open, eerlijk, ondernemen, fun, betrokken en samenwerken; onze 5 kernwaarden

Veel functies worden rol-gebaseerd ingevuld door de collega’s zelf, bijvoorbeeld de rol van klant coördinator of op het gebied van coaching en kennisontwikkeling. Hierdoor hebben we een echt platte organisatiestructuur, met maar één tussenlaag van teamleiders en houden we de lijnen kort.

Ja, ik wil solliciteren

Solliciteer op deze functieSAP vacatures Ankie van der Put

Ankie van der Put
Recruiter

myBrand Conclusion logo

Volg ons op social media