Drie prachtige vestigingen
Dicht bij de medewerker, dicht bij de klant. We willen graag dat je je thuis voelt bij myBrand Conclusion. De vestigingen zijn gevestigd in Geertruidenberg, Apeldoorn en Maarssen van waaruit myBrand Conclusion de verschillende regio’s in Nederland bedient. Doordat wij onderdeel zijn van het Conclusion ecosysteem heb je ook de mogelijkheid om op één van de Conclusion locaties te werken.
Kortom, mooie vestigingen vol met slimme collega’s die ervan houden elkaar nog beter te maken in hun vak.
Stad, ontstaan op de oostflank van de Veluwestuwwal bij de Grift en de kruising van de wegen Amersfoort-Deventer en Arnhem-Zwolle. In de 8ste eeuw wordt een nederzetting vermeld onder de naam ‘Appoldro’. Op enige afstand ten noorden van het dorp verrees in 1439 het jachtslot het Oude Loo. Zuidoostelijk daarvan liet stadhouder Willem III in 1685-’86 het Nieuwe Loo bouwen, het tegenwoordige Koninklijk paleis Het Loo.
Ten zuiden van het Nieuwe Loo werd in 1735-’40 een zogeheten ganzenvoet aangelegd, bestaande uit de Jachtlaan, de Koning Lodewijklaan en de Loolaan. De laatste vormde de directe verbinding tussen het Nieuwe Loo en het dorp. Vanaf het eind van de 18de eeuw ontstonden in de omgeving diverse landgoederen. Koning Willem I schonk Apeldoorn in 1840 een nieuwe kerk onder de voorwaarde dat deze halverwege het dorp en het Nieuwe Loo – inmiddels Koninklijk paleis Het Loo – zou komen te liggen. In de tweede helft van de 19de eeuw kreeg Apeldoorn een stedelijk karakter.
De rond 1915 gebouwde villa Nieuw Veldzicht (Amersfoortseweg 37) is ontworpen door K.P.C. de Bazel in nieuw historische stijl. Karakteristiek voor zijn werk is de band in baksteenmozaïek onder de daklijst.
Een vestiging waar we trots op zijn!
Geertruidenberg is Hollands oudste stad. Met het verlenen van de stadsrechten in 1213 werd Geertruidenberg de eerste stad van het Graafschap Holland. De stad was een belangrijk handelscentrum waar graven, edelen en vertegenwoordigers samen kwamen.
Er is veel strijd geleverd om Geertruidenberg. De Staatsen wilden de stad behouden tijdens de 80 jarige oorlog, terwijl de Spanjaarden de stad in handen wilden krijgen. In 1589 kochten de Spanjaarden de stad uiteindelijk voor een grote som geld van het muitende Engelse garnizoen. In het jaar 1539 lukte het Prins Maurits om de stad weer aan de zijde van Holland te krijgen en de Spanjaarden eruit te verdrijven. Pas vanaf 1813, door de eenwording van het Verenigd Koninkrijk, behoort Geertruidenberg definitief bij Brabant.
Een groot deel van de uitgelegde vestingwerken is bewaard gebleven. De vestingwallen met de fraaie bolwerken, met unieke marktplein met zijn typische leilinden en de monumentale panden. En natuurlijk onze vestiging de kazerne, gebouwd in 1826. Met hardstenen plint en waterlijsten, gebosseerd gepleisterd, ingang en vensters met rondbogen; in het bovenlicht en de vensters witte roeden met gotiserende segmentmotieven in de bogen en dwars schilddak met twee schoorstenen.
Een vestiging waar we trots op zijn!
De eerste vermelding van Maarssen dateert uit de 9e eeuw als in een bezittingenlijst van de Utrechtse kerk de naam Marsna genoemd wordt. Vermoed wordt dat de plaatsnaam uit de Romeinse tijd stamt.
Maarssen is een plaats in de Nederlandse gemeente Stichtse Vecht, in de provincie Utrecht. Maarssen ligt behalve aan de rivier de Vecht ook aan het Amsterdam-Rijnkanaal. De plaats bestaat uit twee delen, het oude gedeelte ten noorden van het kanaal, in de volksmond vaak Maarssen-dorp genoemd en direct ten westen hiervan, aan de andere zijde van het kanaal, een relatief nieuw gedeelte aangeduid als Maarssenbroek, waar zich ook het station bevindt. Het station werd geopend op 18 december 1843, gelijktijdig met de oplevering van de spoorlijn Amsterdam – Utrecht.
Boven dit station bevindt zich het kantoor van myBrand Conclusion. Met uitzicht op het Amsterdam-Rijnkanaal en aan de andere zijde een uitgebreid winkelcentrum.
Een vestiging waar we trots op zijn!
Onze recruiter
Maak kennis met Ankie
Bij myBrand Conclusion zijn we voortdurend op zoek naar talent en benieuwd naar je verhaal. Je mag mij altijd een berichtje sturen.