Vestigingsdirecteur

Maarssen

myBrand SAP ERP bol
myBrand SAP ERP bol

Dit wordt je job

Als vestigingsdirecteur geef je op een betrokken, ondernemende en gedreven wijze sturing en leiding aan de vestiging Maarssen en ben je op alle domeinen eindverantwoordelijk voor deze vestiging. Je hebt een sturende rol in het realiseren van de visie, strategie en doelstellingen van myBrand, draagt zorg voor duurzame klant- en medewerker relaties, stuurt de delivery aan en realiseert daarmee een goed vestigingsresultaat.

In je rol als vestigingsdirecteur heb je ruime SAP inhoudelijke en conceptuele kennis nodig, zodat je op verschillende niveaus het gesprek kunt voeren met zowel de consultants/de organisatie als de klant. Je hebt jouw ondernemerschap en commerciële ervaring in eerdere functies aangetoond en bent in staat nieuwe klantrelaties aan te gaan en bestaande relaties duurzaam en op strategisch niveau te onderhouden.

Je bent aanwezig, aanspreekbaar, herkenbaar en in staat een diverse groep mensen op alle niveaus te inspireren, motiveren en enthousiasmeren. Als vestigingsdirecteur ben je integer en kun je de collega’s aanspreken op hun verantwoordelijkheden. Ook stimuleer je hun ondernemerschap en samenwerking. Daarnaast weet je een open en prettige sfeer te creëren op de vestiging, waarbij medewerkers zich kwetsbaar kunnen opstellen en ook de fun niet ontbreekt. Binnen myBrand staat de ontwikkeling van kennis en talent centraal en dus verwachten we van jou dat je op een natuurlijke manier de teamleiders en collega’s binnen de vestiging optimaal weet te coachen, zodat zij hun talenten en die van hun team kunnen blijven inzetten en ontwikkelen.

Het myBrand directieteam

Beschik jij over het volgende?

  • Ruime relevante werkervaring in een eindverantwoordelijke rol, zowel ervaring met people management, commercieel management als operationeel management;
  • Zeer uitgesproken aandacht voor customer en employee delight;
  • Inhoudelijke kennis van SAP;
  • HBO+ of WO werk- en denkniveau;
  • Communicatief en sociaal vaardig;
  • In staat om samen te werken binnen directieteam en vestiging met het overkoepelende myBrand | Conclusion belang als uitgangspunt;
  • Een sterk commercieel trackrecord waarbij ervaring met (complexe) commerciële cycles en onderhandelingen een must is;
  • Resultaatgericht, maar zonder het oog te verliezen voor de teamspirit;
  • Vloeiend Nederlands en Engels sprekend, lezend en schrijvend;
  • Nederlands rijbewijs en bereid tot reizen voornamelijk binnen Nederland.

De organisatie

myBrand is opgericht vanuit de droom om een bedrijf te creëren waar we zelf klant zouden willen zijn. Deze droom is nog steeds springlevend en is 16 jaar geleden vertaald in myBrand’s missie, het zijn van de door klanten als best gewaardeerde dienstverlener door het nemen van verantwoordelijkheid. Vandaag zijn wij een robuuste, brede SAP & Low-code dienstverlener met ruim 400 medewerkers in vestigingen Apeldoorn, Maarssen en Geertruidenberg. myBrand kent een uniek, bottom-up organisatiemodel waarin medewerkers in hoge mate zelfsturend zijn, met als credo ‘Taking Responsibility’. Er is sprake van een hoge mate van medezeggenschap die onder andere gestalte krijgt vanuit een eigen medezeggenschapsorgaan, het ‘myVoice team’. Veel functies worden rol-gebaseerd ingevuld door de medewerkers zelf, bijvoorbeeld op het gebied van coaching en kennisontwikkeling. Hierdoor is het mogelijk om een platte organisatiestructuur, met één tussenlaag van teamleiders, te handhaven en houden we de lijnen kort.

Werken bij myBrand staat voor samenwerken met ervaren collega‘s die kunnen bouwen op jarenlange SAP en OutSystems ervaring.

We hebben je veel te bieden

Een afwisselende baan binnen een succesvol en groeiend bedrijf met uiteraard een bijbehorend arbeidsvoorwaardenpakket. En volop ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling en groei!
Sfeer vinden wij ook belangrijk. In de clubhuizen genieten we iedere dag van een gezamenlijke lunch en zijn er maandelijkse bijeenkomsten. Er zijn regelmatig familiedagen en teamuitjes, fanatieke sporters vinden elkaar en zo is er nog zoveel meer.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature

Solliciteer op deze functie

Vul het onderstaande sollicitatieformulier in.

Formulier niet zichtbaar? Probeer dan deze pagina te open in een andere webbrowser zoals Google Chrome.

Contactpersoon

Magdalena Ligtenberg myBrand SAP ERP vacatures

Magdalena Ligtenberg

HR Business Partner bij myBrand

Let’s connect