Wat is jouw ambitie als

Solution Architect

Dit wordt je job

In de afgelopen jaren heeft myBrand zich, naast de betrouwbare beheer en onderhoud partner die het nog steeds is, meer en meer ontwikkeld tot een SAP projecten organisatie. Als Solution Architect binnen myBrand zorg je ervoor dat bedrijven geholpen worden bij het ontwerpen van hun SAP landschap en borg je dat de gekozen oplossingen toegevoegde waarde bieden, zodat onze klanten ook op de lange termijn tevreden blijven. In projecten werk je nauw samen met de Projectmanager en ben je de trusted advisor voor de klant, die hen helpt bij het uitdenken van de beste oplossing. Bij onze supportklanten ben je het inhoudelijk geweten van de Klant Coördinator en draag je bij aan innovatieve oplossingen. Je hebt een uitgebreide achtergrond in een divers SAP portfolio en wordt nog steeds op naam teruggevraagd door klanten uit het verleden. Je houd je kennis up-to-date en je weet je weg te vinden in de SAP organisatie en het SAP ecosysteem in Nederland.  

Binnen een platte organisatiestructuur met een grote mate van autonomie ben je, als Solution Architect, een belangrijke speler in het vervullen van onze missie. Je rapporteert rechtstreeks aan de Directeur van jouw vestiging over jouw activiteiten. 

Solliciteer direct

Waar werk je aan mee

myBrand is een groeiende SAP-dienstverlener met meer dan 300 medewerkers en met vestigingen in Apeldoorn, Maarssen en Geertruidenberg. Onze missie is ‘het zijn van de door onze klanten en medewerkers best gewaardeerde SAP-dienstverlener’. Een uitgangspunt bij alles wat we doen is het aangaan van lange termijn relaties. myBrand verliest geen klanten om kwalitatieve redenen. 

myBrand kent een uniek, bottom-up, organisatiemodel waarin medewerkers in hoge mate zelfsturend zijn, met als credo ‘Taking Responsibility’. Hierdoor is het mogelijk om een platte organisatiestructuur te handhaven en houden we de lijnen kort. 

Werken bij myBrand staat voor samenwerken met ervaren collega‘s die kunnen bouwen op jarenlange SAP-ervaring. 

We hebben je veel te bieden

Een afwisselende baan binnen een succesvol en groeiend bedrijf met uiteraard een bijbehorend arbeidsvoorwaardenpakket. En volop ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling en groei!

Sfeer vinden wij ook belangrijk. In de clubhuizen genieten we iedere dag van een gezamenlijke lunch en zijn er maandelijkse bijeenkomsten. Er zijn regelmatig familiedagen en teamuitjes, fanatieke sporters vinden elkaar en zo is er nog zoveel meer.

Join the club

Lijkt dit je wat? Dan kun jij myBrand’er worden, solliciteer nu!

Solliciteer direct

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

✉️ Deel deze vacature

Join the club

Lijkt dit je wat? Solliciteer en word een myBrand'er.

Solliciteer direct

Onze recruiter

Maak kennis met Ankie

Bij myBrand zijn we voortdurend op zoek naar talent en benieuwd naar je verhaal. Je mag mij altijd een berichtje sturen.

Bericht sturen Open sollicitatie