Relatiemanager

Regio West of Regio Zuid

Dit wordt je job

Relatiebeheer, in combinatie met een share of wallet benadering, is belangrijker dan ooit. Klanten verwachten van ons dat we proactief zijn wanneer het innovatie betreft, wat uitstekend past in onze strategie. Daarnaast zien we de beslissingsbevoegdheid, maar ook het initiatief op het gebied van IT uitgaven verschuiven van IT naar ‘de business’. Dit vraagt dus om een andere benadering, maar ook om het ontwikkelen van relaties met andere professionals binnen klantorganisaties. Marktkennis en inzicht in business drivers winnen hierbij aan belang.

Als Relatiemanager ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van onze dienstverlening bij bestaande klanten. Ook heb je de regierol gedurende het salestraject bij nieuwe klanten, indien het managed services betreft. Je houdt de klanttevredenheid hoog, hebt continue inzicht in de DMU, bouwt deze verder uit en kan hier proactief op acteren. Je bent in staat om een accountplan te ontwikkelen en uit te voeren vanuit de ambitie van de klant, in samenwerking met softwarepartners (SAP, OutSystems) en in relatie tot de myBrand Conclusion strategie en – dienstverlening. Ook ben je onderdeel van het vestigingsteam, waardoor je mede de koers van de vestiging bepaalt.

Solliciteer direct Lees verder

De functie wordt uitgeoefend in nauwe samenwerking met (presales) consultants en management. Binnen myBrand geloven we dat juist het combineren van talenten leidt tot uitstekende oplossingen voor klanten met als gevolg commercieel succes. Alle betrokkenen hebben hierbij een hands-on rol. Je hebt courante kennis van recente ontwikkelingen inzake dienstverlening en bij voorkeur de omgevingen waarin myBrand acteert (bv. SAP ECC, S/4HANA, DevOps, Cloud, SaaS, Intelligent Enterprise in de breedte, Low Code, HXM & SuccessFactors).

Je gaat samenwerken met een aantal ervaren relatiemanagers en samen bedien je aansprekende klanten in de corporate midmarket. Naast de inhoudelijke component hechten wij ook veel waarde aan humor en energie van onze collega’s. De vestiging is een platte organisatie met korte lijnen, waarin je veel vrijheid geniet. myBrand is zeer succesvol in het verwerven van marktaandeel, het continu blijven verbeteren van het relatiemanagement is hierbij key. Sales is topsport; daarom zitten de relatiemanagers van de drie vestigingen op reguliere basis bij elkaar om zich constant te verbeteren met als doel invulling te geven aan de ambitie en droom van de klant.

Waar werk je aan mee

myBrand is een robuuste SAP dienstverlener met ruim 350 medewerkers in vestigingen Apeldoorn, Maarssen en Geertruidenberg. Nextmoves, een gespecialiseerde SAP HCM & SuccessFactors dienstverlener, is onderdeel van myBrand, waarmee het totaal aantal collega’s ruim 390 mensen bedraagt. myBrand en Nextmoves zijn onderdeel van het succesvolle Conclusion Ecosysteem.

myBrand en Nextmoves kennen een uniek, bottom-up organisatiemodel waarin medewerkers in hoge mate zelfsturend zijn, met als credo ‘Taking Responsibility’. Er is sprake van een hoge mate van medezeggenschap die onder andere gestalte krijgt vanuit een eigen medezeggenschapsorgaan, het ‘myVoice team’. Veel functies worden rol-gebaseerd ingevuld door de medewerkers zelf, bijvoorbeeld op het gebied van coaching en kennisontwikkeling. Hierdoor is het mogelijk om een platte organisatiestructuur, met één tussenlaag van teamleiders, te handhaven en houden we de lijnen kort.

Een uitgangspunt bij alles wat we doen is het aangaan van lange termijn relaties. myBrand verliest geen klanten om kwalitatieve redenen.

myBrand kent een groeistrategie en realiseert deze jaar-in/ jaar-uit op organische wijze. Bestaande klanten blijven gelukkig lange termijn bij myBrand en ieder jaar kiest opnieuw een stevig aantal nieuwe klanten voor ons. Als Relatiemanager speel ook jij in dit proces een sleutelrol. Je acteert vanuit één van onze drie vestigingen, in dit geval de vestiging in Maarssen of Geertruidenberg.

We hebben je veel te bieden

Een afwisselende baan binnen een succesvol en groeiend bedrijf met een bijbehorend arbeidsvoorwaardenpakket. En volop ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling en groeI.

Solliciteren Ik heb een vraag

Join the club

Lijkt dit je wat? Solliciteer en word een myBrand'er.

Solliciteer direct

Onze recruiter

Maak kennis met Ankie

Bij myBrand zijn we voortdurend op zoek naar talent en benieuwd naar je verhaal. Je mag mij altijd een berichtje sturen.

Bericht sturen Open sollicitatie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

✉️ Deel deze vacature