Projectmanager

Wat is jouw ambitie?

Dit wordt je job

In de afgelopen jaren heeft myBrand zich, naast de betrouwbare beheer en onderhoud partner die het nog steeds is, ontwikkeld tot een SAP projecten organisatie. Als Projectmanager binnen myBrand zorg je ervoor dat we niet alleen binnen support, maar ook bij (greenfield) implementaties, (internationale) roll-outs, conversies en migraties resultaten neerzetten die leiden tot tevreden klanten. Dat dit mogelijk is hebben we de afgelopen jaren bewezen en is het gevolg van onze bewezen projectmanagement aanpak, gecombineerd met een ervaren, gedreven en kwalitatief hoogwaardig team van Consultants. Als Projectmanager ben je de ‘dirigent’ van dit gezelschap en zorg je er iedere dag weer voor dat de juiste afwegingen worden gemaakt, beslissingen worden genomen en dat continu de belangen van zowel myBrand als de klant op de juiste wijze worden gediend.

Binnen een platte organisatiestructuur met een grote mate van autonomie, ligt er (binnen kaders) veel vrijheid en verantwoordelijkheid bij Projectmanagement. Je rapporteert rechtstreeks aan de Directeur van jouw vestiging over jouw projecten.

Solliciteer direct

Waar werk je aan mee

myBrand is een robuuste SAP & OutSystems dienstverlener met ruim 400 medewerkers in vestigingen Apeldoorn, Maarssen en Geertruidenberg. myBrand is ontstaan uit de droom om gestalte te geven aan een SAP-dienstverlener waar wij zelf klant zouden willen zijn. Dit heeft zich vertaald in onze missie: het zijn van de best gewaardeerde dienstverlener. Sinds 2018 zijn wij trots onderdeel van het succesvolle Conclusion Ecosysteem.

myBrand kent een uniek, bottom-up organisatiemodel waarin medewerkers in hoge mate zelfsturend zijn, met als credo ‘Taking Responsibility’. Er is sprake van een hoge mate van medezeggenschap die onder andere gestalte krijgt vanuit een eigen medezeggenschapsorgaan, het ‘myVoice team’. Veel functies worden rol-gebaseerd ingevuld door de medewerkers zelf, bijvoorbeeld op het gebied van coaching en kennisontwikkeling. Hierdoor is het mogelijk om een platte organisatiestructuur, met één tussenlaag van teamleiders, te handhaven en houden we de lijnen kort.

Werken bij myBrand staat voor samenwerken met ervaren collega‘s die kunnen bouwen op jarenlange ervaring.

We hebben je veel te bieden

Een afwisselende baan binnen een succesvol en groeiend bedrijf met uiteraard een bijbehorend arbeidsvoorwaardenpakket. En volop ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling en groei!

Sfeer vinden wij ook belangrijk. In de clubhuizen genieten we iedere dag van een gezamenlijke lunch en zijn er maandelijkse bijeenkomsten. Er zijn regelmatig familiedagen en teamuitjes, fanatieke sporters vinden elkaar en zo is er nog zoveel meer.

Join the club

Lijkt dit je wat? Solliciteer en word een myBrand'er.

Solliciteer direct

Onze recruiter

Maak kennis met Ankie

Bij myBrand zijn we voortdurend op zoek naar talent en benieuwd naar je verhaal. Je mag mij altijd een berichtje sturen.

Bericht sturen Open sollicitatie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

✉️ Deel deze vacature