Wat is jouw ambitie als

Projectmanager

Dit wordt je job

In de afgelopen jaren heeft myBrand zich, naast de betrouwbare beheer en onderhoud partner die het nog steeds is, ontwikkeld tot een SAP projecten organisatie. Als Projectmanager binnen myBrand zorg je ervoor dat we niet alleen binnen support, maar ook bij (greenfield) implementaties, (internationale) roll-outs, conversies en migraties resultaten neerzetten die leiden tot tevreden klanten. Dat dit mogelijk is hebben we de afgelopen jaren bewezen en is het gevolg van onze bewezen projectmanagement aanpak, gecombineerd met een ervaren, gedreven en kwalitatief hoogwaardig team van Consultants. Als Projectmanager ben je de ‘dirigent’ van dit gezelschap en zorg je er iedere dag weer voor dat de juiste afwegingen worden gemaakt, beslissingen worden genomen en dat continu de belangen van zowel myBrand als de klant op de juiste wijze worden gediend.

Binnen een platte organisatiestructuur met een grote mate van autonomie, ligt er (binnen kaders) veel vrijheid en verantwoordelijkheid bij Projectmanagement. Je rapporteert rechtstreeks aan de Directeur van jouw vestiging over jouw projecten.

Solliciteer direct

Waar werk je aan mee

myBrand is een groeiende SAP-dienstverlener met meer dan 300 medewerkers en met vestigingen in Apeldoorn, Maarssen en Geertruidenberg. Onze missie is ‘het zijn van de door onze klanten en medewerkers best gewaardeerde SAP-dienstverlener’. Een uitgangspunt bij alles wat we doen is het aangaan van lange termijn relaties. myBrand verliest geen klanten om kwalitatieve redenen. 

myBrand kent een uniek, bottom-up, organisatiemodel waarin medewerkers in hoge mate zelfsturend zijn, met als credo ‘Taking Responsibility’. Hierdoor is het mogelijk om een platte organisatiestructuur te handhaven en houden we de lijnen kort. 

Werken bij myBrand staat voor samenwerken met ervaren collega‘s die kunnen bouwen op jarenlange SAP-ervaring. 

We hebben je veel te bieden

Een afwisselende baan binnen een succesvol en groeiend bedrijf met uiteraard een bijbehorend arbeidsvoorwaardenpakket. En volop ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling en groei!

Sfeer vinden wij ook belangrijk. In de clubhuizen genieten we iedere dag van een gezamenlijke lunch en zijn er maandelijkse bijeenkomsten. Er zijn regelmatig familiedagen en teamuitjes, fanatieke sporters vinden elkaar en zo is er nog zoveel meer.

Join the club

Lijkt dit je wat? Dan kun jij myBrand’er worden, solliciteer nu!

Solliciteer direct

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

✉️ Deel deze vacature

SAP vacatures Ankie van der Put

Maak kennis met Ankie onze recruiter

Bij myBrand zijn we voortdurend op zoek naar talent en benieuwd naar je verhaal. Je mag mij altijd een berichtje sturen.

Bericht sturen Open sollicitatie