Projectmanager

Wat is jouw ambitie?

Dit wordt je job

In de afgelopen jaren heeft myBrand Conclusion zich, naast de betrouwbare beheer en onderhoud partner die het nog steeds is, ontwikkeld tot een SAP projecten organisatie. Als Projectmanager binnen myBrand Conclusion zorg je ervoor dat we niet alleen binnen support, maar ook bij (greenfield) implementaties, (internationale) roll-outs, conversies en migraties resultaten neerzetten die leiden tot tevreden klanten. Dat dit mogelijk is hebben we de afgelopen jaren bewezen en is het gevolg van onze bewezen projectmanagement aanpak, gecombineerd met een ervaren, gedreven en kwalitatief hoogwaardig team van Consultants. Als Projectmanager ben je de ‘dirigent’ van dit gezelschap en zorg je er iedere dag weer voor dat de juiste afwegingen worden gemaakt, beslissingen worden genomen en dat continu de belangen van zowel myBrand Conclusion als de klant op de juiste wijze worden gediend.

Binnen een platte organisatiestructuur met een grote mate van autonomie, ligt er (binnen kaders) veel vrijheid en verantwoordelijkheid bij Projectmanagement. Je rapporteert rechtstreeks aan de Directeur van jouw vestiging over jouw projecten.

Solliciteer direct

Waar werk je aan mee

myBrand Conclusion is een robuuste SAP - en OutSystems dienstverlener met vestigingen in Apeldoorn, Maarssen en Geertruidenberg. Vanuit deze vestigingen werken consultants veelal voor klanten in hun eigen regio. myBrand Conclusion is onderdeel van het succesvolle ecosysteem Conclusion.

Als je bij myBrand Conclusion in dienst treedt, ontdek je al snel waarom we als dienstverlener al jaren als beste scoren op klanttevredenheid. Samen met de 400+ collega’s gaan we er iedere dag voor om onze 150+ klanten te helpen bij het realiseren van hun doelen. Naast de ambities van onze klanten, staan natuurlijk ook jouw eigen ambities centraal.

myBrand Conclusion groeit, maar blijft wel een informele organisatie. Bij iedereen kun je aankloppen, een open en informele werksfeer dus. Ons credo ’Taking Responsibility’ is voor ons intern net zo belangrijk als naar onze klanten toe. We kennen dan ook een uniek, bottom-up organisatiemodel, waarin medewerkers in hoge mate zelfsturend zijn. We vinden intensieve medezeggenschap essentieel en dat krijgt onder andere gestalte in een eigen medezeggenschapsorgaan, ons ‘myVoice’ team.

Veel functies worden rol-gebaseerd ingevuld door de collega’s zelf, bijvoorbeeld op het gebied van coaching en kennisontwikkeling. Hierdoor hebben we een echt platte organisatiestructuur, met maar één tussenlaag van teamleiders en houden we de lijnen kort.

We hebben je veel te bieden

Een afwisselende baan binnen een succesvol en groeiend bedrijf met uiteraard een bijbehorend arbeidsvoorwaardenpakket. En volop ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling en groei!

Sfeer vinden wij ook belangrijk. In de clubhuizen genieten we iedere dag van een gezamenlijke lunch en zijn er maandelijkse bijeenkomsten. Er zijn regelmatig familiedagen en teamuitjes, fanatieke sporters vinden elkaar en zo is er nog zoveel meer.

Collega’s aan het woord

Join the club

Lijkt dit je wat? Solliciteer en word een myBrand'er.

Solliciteer direct

Onze recruiter

Maak kennis met Ankie

Bij myBrand Conclusion zijn we voortdurend op zoek naar talent en benieuwd naar je verhaal. Je mag mij altijd een berichtje sturen.

Bericht sturen Open sollicitatie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

✉️ Deel deze vacature