De verbindende factor in jouw vestiging

Als officemanager run jij onze vestiging in Apeldoorn. Je houdt je o.a. bezig met facilitaire zaken, HR-administratie en agendabeheer, maar bovenal zorg je ervoor dat zowel de collega’s als bezoekers zich thuis voelen en ondersteun je hen waar nodig. Je werkt nauw samen met het Vestigingsmanagement Team, maar je hebt ook eigen verantwoordelijkheden binnen het officemanagement.

 • Enthousiast en dynamisch team werkend in een prachtige omgeving
 • Jouw dag is geslaagd als de medewerkers én bezoekers van de vestiging tevreden zijn
 • Ontdek de diversiteit van officemanagement
Team oost apeldoorn vacature officemanager 2023

Ontmoet jouw collega’s

Je kiest niet alleen voor een leuke baan, maar ook voor leuke collega’s! Het vestigingsteam in Apeldoorn bestaat uit de vestigingsdirecteur, officemanagement, teamleiders en sales en ieder werkt vanuit zijn eigen passie of interesse. Klik op onderstaande button om een aantal collega’s te leren kennen.

Hier zijn we naar op zoek

We vinden het fijn als je een passende werkervaring meebrengt, maar eigenlijk zijn we veel meer op zoek naar iemand die als mens bij ons past! De onderstaande aspecten die volgens ons daarbij van belang zijn klinken jou als muziek in de oren:

 • Je acteert op MBO of HBO werk- en denkniveau  
 • Je bent graag de spin in het web in een dynamische organisatie  
 • Je bent spontaan en makkelijk in het leggen van contact  
 • Je bent dienstverlenend en gastvrij  
 • Je werkt secuur en bent proactief  
 • Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken en kunt zelf invulling geven aan je werkzaamheden  
 • Bij voorkeur woon je in de (directe) omgeving van Apeldoorn 
Direct solliciteren
OFM Oost vacature SAP ERP
Online marketing werkplek

Het verhaal van myBrand

myBrand is een robuuste SAP- en OutSystems dienstverlener met vestigingen in Apeldoorn, Geertruidenberg en Maarssen. Vanuit deze vestigingen werken consultants veelal voor klanten in hun eigen regio. myBrand is onderdeel van het succesvolle Conclusion ecosysteem.

Als je bij myBrand in dienst treedt, ontdek je al snel waarom we als dienstverlener al jaren als beste scoren op klanttevredenheid. Samen met de 400+ collega’s gaan we er iedere dag voor om onze 150+ klanten te helpen bij het realiseren van hun doelen. Om een bijdrage te leveren aan de droom van onze klanten, zetten wij jouw persoonlijke ambities centraal.

Taking Responsibility

Taking Responsibility’ is intern net zo belangrijk als naar onze klanten toe. We kennen dan ook een uniek, bottom-up organisatiemodel, waarin medewerkers in hoge mate zelfsturend zijn. We vinden intensieve medezeggenschap essentieel en dat krijgt onder andere gestalte in een eigen medezeggenschapsorgaan, ons ‘myVoice’ team.

Veel functies worden rol-gebaseerd ingevuld door de collega’s zelf, bijvoorbeeld de rol van klant coördinator of op het gebied van coaching en kennisontwikkeling. Hierdoor hebben we een echt platte organisatiestructuur, met maar één tussenlaag van teamleiders en houden we de lijnen kort.

Online marketeer collegas
OFM Oost SAP ERP Richard van Hoorn

Bonuspunten verdienen?

Kennis is macht! En anders leren wij het je wel. Mocht je toch een paar van onderstaande vaardigheden bezitten, scoor je bonuspunten tijdens je sollicitatie.

 • AFAS  
 • Agendabeheer  
 • Handig in MS-office applicaties 

Collega’s aan het woord

We hebben je veel te bieden

Een frisse en inspirerende werkomgeving in Apeldoorn waar je in een team op en top kunt presteren. De functie is voor minimaal 32 en maximaal 40 uur per week en kent goede arbeidsvoorwaarden.

 • Een salaris waar je blij van wordt 
 • Goede pensioenregeling  
 • Laptop en telefoon 
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur) én de mogelijkheid tot het bijkopen van extra verlofdagen 

Sfeer vinden wij enorm belangrijk. In onze vestigingen genieten we iedere dag van een gezamenlijke lunch en zijn er regelmatig bijeenkomsten. Jaarlijks zijn er familiedagen en teamuitjes, fanatieke sporters vinden elkaar en zo is er nog zoveel meer. 

myBrand Fun
Magdalena Ligtenberg myBrand SAP ERP
HR Business Partner

Maak kennis met Magdalena

Bij myBrand zijn we voortdurend op zoek naar talent en benieuwd naar je verhaal. Je mag mij altijd een berichtje sturen.