Dit wordt je job

Heb jij een passie voor IT en techniek, ben jij recent afgestudeerd en woon je in het Oosten van het land?

Wegens groei en bloei is myBrand Conclusion voor haar vestiging in Apeldoorn op zoek naar een junior SAP Technology Consultant!

Er wordt een uitgebreid opleidingstraject geboden, waarin je alle ruimte krijgt om je het systeem helemaal eigen te maken. Je behaalt de benodigde inhoudelijke opleidingen/certificeringen,  ook staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal, door o.a. een coaching traject en verschillende “soft skills” trainingen.

Jouw “buddy”, een ervaren collega, staat je met raad en daad terzijde gedurende het hele traject, evenals de rest van het Technische team.

Binnen myBrand Conclusion begin je op de technische servicedesk, je monitort het technische beheer van klanten en voert onder begeleiding standaard wijzigingen uit vanuit de 1e lijn.

Geleidelijk worden jouw werkzaamheden steeds uitdagender en complexer, heb je meer contact met de klanten, voer je changes zelfstandig uit en neem je deel aan complexere projecten tot je na een periode van ongeveer 3 jaar volledig zelfstandig ingezet wordt bij onze verschillende klanten in het Oosten van het land.

Solliciteer direct Lees verder

Waar werk je aan mee

myBrand Conclusion is een robuuste SAP - en OutSystems dienstverlener met vestigingen in Apeldoorn, Maarssen en Geertruidenberg. Vanuit deze vestigingen werken consultants veelal voor klanten in hun eigen regio. myBrand Conclusion is onderdeel van het succesvolle ecosysteem Conclusion.

Als je bij myBrand Conclusion in dienst treedt, ontdek je al snel waarom we als dienstverlener al jaren als beste scoren op klanttevredenheid. Samen met de 400+ collega’s gaan we er iedere dag voor om onze 150+ klanten te helpen bij het realiseren van hun doelen. Naast de ambities van onze klanten, staan natuurlijk ook jouw eigen ambities centraal.

myBrand Conclusion groeit, maar blijft wel een informele organisatie. Bij iedereen kun je aankloppen, een open en informele werksfeer dus. Ons credo ’Taking Responsibility’ is voor ons intern net zo belangrijk als naar onze klanten toe. We kennen dan ook een uniek, bottom-up organisatiemodel, waarin medewerkers in hoge mate zelfsturend zijn. We vinden intensieve medezeggenschap essentieel en dat krijgt onder andere gestalte in een eigen medezeggenschapsorgaan, ons ‘myVoice’ team.

Veel functies worden rol-gebaseerd ingevuld door de collega’s zelf, bijvoorbeeld op het gebied van coaching en kennisontwikkeling. Hierdoor hebben we een echt platte organisatiestructuur, met maar één tussenlaag van teamleiders en houden we de lijnen kort.

Profiel

Deze functie is perfect voor jou, wanneer je wilt groeien als professional. Jij bijt je vast in nieuwe ontwikkelingen, ziet kansen en bent leergierig. Verder herken jij jezelf direct in het volgende:

 • Je hebt een ondernemende instelling en neemt graag verantwoordelijkheid.
 • Je zoekt verbondenheid. Met je collega’s, met de organisatie en met de klant.
 • Je bent communicatief sterk.
 • Je gaat accuraat en nauwkeurig te werk.
 • Je hebt minimaal een HBO of academische achtergrond.
 • Je hebt 0-3 jaar werkervaring.

Collega’s aan het woord

We hebben je veel te bieden

Een langetermijnrelatie met een succesvolle en groeiende organisatie, binnen een open cultuur waar je verantwoordelijkheid mag nemen. Sterker zelfs, dit verwachten we! Daarbij mag je rekenen op:

 • een gedegen opleidingsprogramma;
 • een uniek coachingsprogramma;
 • direct een vast dienstverband;
 • mogelijkheid tot deelname aan verschillende personeelsactiviteiten;
 • een boven marktconform salaris;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • mobiel & laptop;
 • leaseauto;
 • een omgeving waar je energie krijgt!

Join the club

Lijkt dit je wat? Solliciteer en word een myBrand'er.

Solliciteer direct

Onze recruiter

Maak kennis met Ankie

Bij myBrand Conclusion zijn we voortdurend op zoek naar talent en benieuwd naar je verhaal. Je mag mij altijd een berichtje sturen.

Bericht sturen Open sollicitatie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

✉️ Deel deze vacature