Junior SAP Technology Consultant

Dit wordt je job

Heb jij een passie voor IT en techniek, ben jij recent afgestudeerd en woon je in het Oosten van het land?

Wegens groei en bloei is myBrand voor haar vestiging in Apeldoorn op zoek naar een junior SAP Technology Consultant!

Er wordt een uitgebreid opleidingstraject geboden, waarin je alle ruimte krijgt om je het systeem helemaal eigen te maken. Je behaalt de benodigde inhoudelijke opleidingen/certificeringen,  ook staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal, door o.a. een coaching traject en verschillende “soft skills” trainingen.

Jouw “buddy”, een ervaren collega, staat je met raad en daad terzijde gedurende het hele traject, evenals de rest van het Technische team.

Binnen myBrand begin je op de technische servicedesk, je monitort het technische beheer van klanten en voert onder begeleiding standaard wijzigingen uit vanuit de 1e lijn.

Geleidelijk worden jouw werkzaamheden steeds uitdagender en complexer, heb je meer contact met de klanten, voer je changes zelfstandig uit en neem je deel aan complexere projecten tot je na een periode van ongeveer 3 jaar volledig zelfstandig ingezet wordt bij onze verschillende klanten in het Oosten van het land.

Solliciteer direct Lees verder

Waar werk je aan mee

myBrand is een robuuste SAP & OutSystems dienstverlener met ruim 400 medewerkers in vestigingen Apeldoorn, Maarssen en Geertruidenberg. myBrand is ontstaan uit de droom om gestalte te geven aan een SAP-dienstverlener waar wij zelf klant zouden willen zijn. Dit heeft zich vertaald in onze missie: het zijn van de best gewaardeerde dienstverlener. Sinds 2018 zijn wij trots onderdeel van het succesvolle Conclusion Ecosysteem.

myBrand kent een uniek, bottom-up organisatiemodel waarin medewerkers in hoge mate zelfsturend zijn, met als credo ‘Taking Responsibility’. Er is sprake van een hoge mate van medezeggenschap die onder andere gestalte krijgt vanuit een eigen medezeggenschapsorgaan, het ‘myVoice team’. Veel functies worden rol-gebaseerd ingevuld door de medewerkers zelf, bijvoorbeeld op het gebied van coaching en kennisontwikkeling. Hierdoor is het mogelijk om een platte organisatiestructuur, met één tussenlaag van teamleiders, te handhaven en houden we de lijnen kort.

Werken bij myBrand staat voor samenwerken met ervaren collega‘s die kunnen bouwen op jarenlange ervaring.

Profiel

Deze functie is perfect voor jou, wanneer je wilt groeien als professional. Jij bijt je vast in nieuwe ontwikkelingen, ziet kansen en bent leergierig. Verder herken jij jezelf direct in het volgende:

 • Je hebt een ondernemende instelling en neemt graag verantwoordelijkheid.
 • Je zoekt verbondenheid. Met je collega’s, met de organisatie en met de klant.
 • Je bent communicatief sterk.
 • Je gaat accuraat en nauwkeurig te werk.
 • Je hebt minimaal een HBO of academische achtergrond.
 • Je hebt 0-3 jaar werkervaring.

We hebben je veel te bieden

Een langetermijnrelatie met een succesvolle en groeiende organisatie, binnen een open cultuur waar je verantwoordelijkheid mag nemen. Sterker zelfs, dit verwachten we! Daarbij mag je rekenen op:

 • een gedegen opleidingsprogramma;
 • een uniek coachingsprogramma;
 • direct een vast dienstverband;
 • mogelijkheid tot deelname aan verschillende personeelsactiviteiten;
 • een boven marktconform salaris;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • mobiel & laptop;
 • leaseauto;
 • een omgeving waar je energie krijgt!

Join the club

Lijkt dit je wat? Solliciteer en word een myBrand'er.

Solliciteer direct

Onze recruiter

Maak kennis met Ankie

Bij myBrand zijn we voortdurend op zoek naar talent en benieuwd naar je verhaal. Je mag mij altijd een berichtje sturen.

Bericht sturen Open sollicitatie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

✉️ Deel deze vacature