Dit wordt je job

Bij myBrand HR Solutions werken we met veel passie aan o.a. SAP HCM, SAP Payroll en SuccessFactors. We zijn zelfs als één van de eerste in Nederland benoemd tot SAP OEM partner voor Cloud services en zijn SAP Gold Partner; daar zijn we best een beetje trots op. Wij ontwikkelen aanvullende Cloud diensten (applicaties), die in onder andere SuccessFactors geïntegreerd worden aangeboden, en gehost worden op het SAP Business Technology Platform (BTP). Dat maakt ons tot dé partner voor cloud services. Omdat deze verschillende diensten onderhouden én verder ontwikkeld moeten worden, zijn we op zoek naar een gepassioneerde en vaardige (medior) Java Developer. 

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van onze cloud diensten die gehost worden op het BTP. Ook denk je met ons mee over nieuwe producten die ons portfolio kunnen versterken. Deze producten ga je vervolgens samen met je team ontwikkelen. 

Solliciteer direct Lees verder

Waar werk je aan mee

myBrand is een robuuste SAP - en OutSystems dienstverlener met vestigingen in Apeldoorn, Maarssen en Geertruidenberg. Vanuit deze vestigingen werken consultants veelal voor klanten in hun eigen regio. myBrand is onderdeel van het succesvolle ecosysteem Conclusion.

Als je bij myBrand in dienst treedt, ontdek je al snel waarom we als dienstverlener al jaren als beste scoren op klanttevredenheid. Samen met de 400+ collega’s gaan we er iedere dag voor om onze 150+ klanten te helpen bij het realiseren van hun doelen. Naast de ambities van onze klanten, staan natuurlijk ook jouw eigen ambities centraal.

myBrand groeit, maar blijft wel een informele organisatie. Bij iedereen kun je aankloppen, een open en informele werksfeer dus. Ons credo ’Taking Responsibility’ is voor ons intern net zo belangrijk als naar onze klanten toe. We kennen dan ook een uniek, bottom-up organisatiemodel, waarin medewerkers in hoge mate zelfsturend zijn. We vinden intensieve medezeggenschap essentieel en dat krijgt onder andere gestalte in een eigen medezeggenschapsorgaan, ons ‘myVoice’ team.

Veel functies worden rol-gebaseerd ingevuld door de collega’s zelf, bijvoorbeeld op het gebied van coaching en kennisontwikkeling. Hierdoor hebben we een echt platte organisatiestructuur, met maar één tussenlaag van teamleiders en houden we de lijnen kort.

Profiel

 • Je hebt kennis van Java 8, JavaScript, REST, SQL, Git, Maven en unit testen
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met Java
 • Je bent leergierig
 • Je bent een teamspeler
 • Je hebt gevoel voor humor
 • Pre: SAPUI5, OData, Jenkins, SonarQube, CI/CD

Waar werken we mee

 • IntelliJ
 • Tomcat
 • Jenkins/SonarQube
 • Git
 • Maven
 • Jira

We hebben je veel te bieden

Een frisse en inspirerende werkomgeving in Geertruidenberg waar je in een team op en top kunt presteren. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk, niet alleen door opleidingen, maar ook zeker door van elkaar te leren. De functie is voor minimaal 32 uur per week en kent een marktconform salaris en goede pensioenregeling. Een leaseauto of reiskostenvergoeding, laptop en telefoon behoren tot de mogelijkheden.

Sfeer vinden wij enorm belangrijk. In de clubhuizen genieten we iedere dag van een gezamenlijke lunch en zijn er maandelijkse bijeenkomsten. Er zijn regelmatig familiedagen en teamuitjes, fanatieke sporters vinden elkaar en zo is er nog zoveel meer.

Solliciteren Ik heb een vraag

Collega’s aan het woord

Join the club

Lijkt dit je wat? Solliciteer en word een myBrand'er.

Solliciteer direct

Onze recruiter

Maak kennis met Ankie

Bij myBrand zijn we voortdurend op zoek naar talent en benieuwd naar je verhaal. Je mag mij altijd een berichtje sturen.

Bericht sturen Open sollicitatie