Wat is jouw ambitie als

Relatiemanager

Dit wordt je job

myBrand kiest voor het aangaan van langetermijnrelaties met opdrachtgevers. Vandaar dat wij de professionals die ons commercieel vertegenwoordigen ‘Relatiemanager’ noemen. Als Relatiemanager acteer je op twee assen: je ontwikkelt nieuwe klanten en bouwt relaties en dienstverlening bij bestaande klanten uit. Beide aspecten zijn even belangrijk. Ook ben je onderdeel van het vestigingsteam, waardoor je mede de koers van de vestiging bepaalt.

De functie wordt uitgeoefend in nauwe samenwerking met (presales) consultants en management. Binnen myBrand geloven we dat juist het combineren van talenten leidt tot uitstekende oplossingen voor klanten met als gevolg commercieel succes. Alle betrokkenen hebben hierbij een hands-on rol. Om hieraan jouw bijdrage te kunnen leveren, ben je in staat om regie te voeren op sales cycles en multi-level en -discipline het gesprek te voeren. Je hebt courante kennis van recente ontwikkelingen inzake dienstverlening en bij voorkeur het SAP-domein. 

Je gaat samenwerken met twee ervaren relatiemanagers en samen bedien je aansprekende klanten in de corporate midmarket. Naast de inhoudelijke component hechten wij ook veel waarde aan humor en energie van onze collega’s. De vestiging is een platte organisatie met korte lijnen, waarin je veel vrijheid geniet. myBrand is zeer succesvol in het verwerven van marktaandeel, het continu blijven verbeteren van het relatiemanagement is hierbij key. Sales is topsport; daarom zitten de relatiemanagers van de drie vestigingen op reguliere basis bij elkaar om zich constant te verbeteren met als doel invulling te geven aan de ambitie en droom van de klant.

Solliciteer direct

myBrand missie, strategie en organisatie

myBrand voorziet in een geïntegreerde SAP-dienstverlening voor de corporate MID-market, bestaande uit projecten, consultancy, functioneel en technisch support en hosting.

myBrand kent een groeistrategie en realiseert deze jaar-in/ jaar-uit op organische wijze. Bestaande klanten blijven gelukkig lange termijn bij myBrand en ieder jaar kiest opnieuw een stevig aantal nieuwe klanten voor ons. Als Relatiemanager speel ook jij in dit proces een sleutelrol. Je acteert vanuit één van onze drie vestigingen, in dit geval de vestiging Apeldoorn (‘regio Oost’)

Jouw profiel

  • HBO(+) denk- en werk niveau;
  • Proven track record in een commerciële functie binnen de consulting wereld;
  • Affiniteit met de corporate MID-market;
  • Een solide kennisniveau van IT/ERP toepassingen en de diverse vormen van dienstverlening;
  • Duidelijke oriëntatie op samenwerking met alle relevante belanghebbenden binnen en buiten myBrand;
  • Focus op zowel new business als het verder ontwikkelen van bestaande relaties;
  • Affiniteit/ervaring met propositie-ontwikkeling;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift, in zowel het Nederlands als het Engels.

We hebben je veel te bieden

Een afwisselende baan binnen een succesvol en groeiend bedrijf met uiteraard een bijbehorend arbeidsvoorwaardenpakket. En volop ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling en groei!

Sfeer vinden wij ook belangrijk. In de clubhuizen genieten we iedere dag van een gezamenlijke lunch en zijn er maandelijkse bijeenkomsten. Er zijn regelmatig familiedagen en teamuitjes, fanatieke sporters vinden elkaar en zo is er nog zoveel meer.

Join the club

Lijkt dit je wat? Dan kun jij myBrand’er worden, solliciteer nu!

Solliciteer direct

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

✉️ Deel deze vacature

SAP vacatures Ankie van der Put

Maak kennis met Ankie onze recruiter

Bij myBrand zijn we voortdurend op zoek naar talent en benieuwd naar je verhaal. Je mag mij altijd een berichtje sturen.

Bericht sturen Open sollicitatie